OM

Liche Opto Co. Ltd. ligger i Shijiazhuang-ett vacker trafiknav, 260km från Peking, 330km från Tianjin och 25km från Shijiazhuang flygplats, med fem motorvägar-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan Expressway, Beijing-Kunming Expressway passerar, njuter av bekväm transport. Vårt företag startade på oorganisk salt kemisk industri under den preliminära perioden. För närvarande består vårt företag av tre oberoende juridiska enheter och 5 affärsavdelningar inklusive företagsavdelning, oorganiskt salt avdelning, ekologiska avdelning, handelsavdelning och farliga artiklar avdelning. Det finns mer än 1.000 anställda, däribland över 200 professionella tekniker. Under 2009 översteg verksamhetens intäkter 500 miljoner RMB. Nu är vårt företag engagerat i FoU, Tillverkning och export av oorganiska saltprodukter och rangordnar främst FoU och produktion av speciella oorganiska saltprodukter. Våra främsta produkter är fluorider, sällsynta jordartsfluorider, oorganiska oxider, nitrater, karbonater, fosfater och fluorescerande pulver, och vi säljer även olika organiska. Dessutom gäller följande: Vårt företag äger ett professionellt oorganiskt saltforskningsteam och ett import- och exportföretag och är ett kemiskt företag som integrerar produktionen, Utbud, marknadsföring, vetenskaplig forskning, industri och handel samt produkthantering, handelsförvaltning och kapitalförvaltning. På grund av kontinuerlig utveckling och professionalism har vårt företag erhållit exporttillstånd och kvalifikationer för försäljning och export av farliga kemikalier, Prekursorkemikalier i klass II och klass III som utfärdats av den statliga arbetssäkerhetsförvaltningen. Handelsministeriet och ministeriet för miljöskydd 2010 för att tillgodose den internationella marknadens behov och blev den första exportören av farliga kemikalier och prekursorer i Hebei. I principen ”Attentive Service, kvalitet först, vetenskaplig utveckling”, strävar vi efter att bygga ett århundrade gammalt företag, utföra kvalitetsstyrning i strikt överensstämmelse med ISO-kvalitetsstyrningssystem, påskynda utvecklingen och inrätta ett fullständigt kvalitetssäkringssystem. Samtidigt strävar vårt företag att bli en pacesetter i oorganisk salt kemisk industri med hjälp av förstklassig utrustning. hög kvalitet, utmärkt service efter försäljning och starka konkurrensfördelar.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Om Natriumfluorid NaF produkter

Natriumfluorid NaF-produkter är inte fluor. Ur kemisk synvinkel har fluor inga elektroner. Medan fluoren i natriumfluorid NaF-produkter har fått en natriumelektron, så oxidationen reduceras.

2022-09-16 visa mer

Introduktion till användningen av natriumfluorid NaF-materialet

Natriumfluorid NaF-material används främst i papperstillverkning, vattenbehandling, emalj, målning, garvning, byggmaterial, jordbruk och andra industrier.

2022-09-20 visa mer

Introduktion av MgO av magnesiumoxid i området för oorganiskt salt Magnesium nya material

Under de senaste åren har begreppet oorganiskt salt magnesium nya material varit på varm sökning flera gånger. Grupperna av oorganiskt salt, nya material av magnesium är främst föreningar av magnesiumoxid MgO, magnesiumkarbonat, Magnesiumsulfat, magnesiumhydroxid och magnesiumprodukter.

2022-10-14 visa mer

Lysande färg, färgberedning och användningsmetoder

Ljusfärg, bläckberedning och användningsmetod Föregående inlägg:Kina har utvecklat ett optiskt beläggningsmaterial Nästa inlägg:Ing

2018-01-11 visa mer

Beredning av kalciumoxid CaO

Kalciumoxid CaO har andra namn som: Quicklime, Burnt Lime, rostad kalk.

2022-10-31 visa mer

Försiktighetsåtgärder vid användning av kalciumoxid CaO

Om kalciumoxid CaO exponeras för luften under lång tid, absorberar det koldioxid och förvandlar det till pulveriserat kalciumkarbonat. som inte kan uppnå effekten av desinfektion av damm.

2022-11-03 visa mer

Kalciumoxid CaO kan användas i flera industrier

Kalciumoxid CaO är den viktigaste ingrediensen som används vid cementproduktion. Det är en allmänt tillgänglig och prisvärd bas. Innan den används omvandlas mer än hälften av världens kvicksilverproduktion till väte Kalciumoxid CaO. Använd snabblim för att rena dricksvatten.

2022-11-02 visa mer

Effekter och användning av kalciumoxid CaO

Kalciumoxid CaO alias quicklime, dess kemiska symbol är CaO. Fysiska egenskaper verkar vara vita partiklar, orena är gråvita. Ljusgul eller mörkgrå när de innehåller skräp, huvudsakligen används för avfuktning, och kan användas för stål. bekämpningsmedel, fuktsäkra torkmedel, läderberedningar och dehydrering av alkohol osv.

2022-11-01 visa mer

visa mer