DE NOBIS

Liche Opto Co., Ltd. Nalazi se u Shijiazhuang-lejepi saobraćaja hub, 260 km daleko od Pekinga, 330 km daleko od Tianjin i 25 km daleko od aerodroma Shijiazhuang, sa pet ekspresnim putem-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua Expressway, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan Expressway, Peking-Kunming Expressway prolazi kroz, isluživaći prilagodnu transportu. Naša kompanija je počela u neorganičkoj kemijskoj industriji sola u preliminarnom periodu. Trenutno naš kompanija se sastoji od tri nezavisnih pravnih entita i 5 poslovnih odjelova uključujući odjela za poduzetnika, inorganičke odjela sale, Organički odjel, trgovinski odjel i opasni odjel članaka. Postoji više od 1000 zaposlenika uključujući preko 200 profesionalnih tehnika. 2009. godine, operacija prihod je prekine RMB 500 miliona. Sada naš kompanija je uključena u R&D, proizvodnja i izvoz inorganijskih sola proizvoda i prvi ranije u R&D i proizvodnju specijalnih inorganičkih solih proizvoda. Naši glavni proizvodi uključuju fluorid, rijetke zemlje fluoride, inorganičke oksidi, nitrate, karbonate, fosfati i fluorescent praća, a također prodajoj različite organike. Osim toga, Naša kompanije posjeduje profesionalni inorganski istraživački tim sola i uvoz i izvoz izoznu poduzetku i je hemijska industrije integrirajući proizvodnju, optim, tržište, naučni istraživanje, industriju i trgovinu i uključeni u upravljanju proizvoda, upravljanje trgovinskog i upravljanja kapitala. Pod nastavnog razvoja i profesionalizma, naša kompanija je dobila izvozne dozvole i kvalifikacije za prodaju i izvoz opasnih hemiliza, Klase II i klase III prekursine hemijke izdane državne administracije bezbjednosti radne, Ministarstvo trgovinska i Ministarstvo za zaštitu okruženje 2010. godine kako bi prijave potrebe međunarodne tržište i postao prvi izvoz opasnih hemijke i prekursine kemike u Hebei. U vrhu "Attentive Service, Quality First, Naučni razvoj", pokušavajumo izgraditi staru poslova, izvršiti upravljanje kvalifikate u striktnom ugovoru sa sistemom upravljanja Quality ISO, ubrzova razvoja i uspostaviti potpunski sistem ovjezdanosti. U međuvremenu, naša kompanije se pokušava da postane pacesetter u neorganičkom hemijskoj industriji solom obzirom prve vružne opreme, visoka standardna kvalifika, odlična usluga nakon prodaja i jake konkurentne prednosti.

magis

PRODUCTS

magis

PERITUS NUNTIA

Magnezija Oxid MgO sadržaje

Kada dolaze na Magnesium Oxide MgO, vjerujem da svi poznati s to. Znate da razliku između običnog Magnesija Oxide MgO i aktivirana Magnesium Oxide MgO? Šta znači sadržaj? Damo je danas pogledamo.

2022-03-30 magis

Aktivnost Magnesije Oxide MgO je važna indikatrac

Kada je temperatura 700 °C, maksimalna stopa konvertacija stigla do maksimalnu vrijednost, i stopa stanovna je povezana sa površinom područje magnezija oksida. Na domet 900-1000 ℃, sa povećanjem temperature, Kalzinna osnovna magnezija karbonat proizvodi Magnesium Oxide MgO sa niskom aktivnosti.

2022-04-08 magis

U životu

Videmo svi vrste bojne odjeće na ulici, što nas će osjećati dobrim očima, Svi koji su zbog Magnesija Oxide MgO. Magnezija oksid ne samo može napraviti naše odjeće, već i čini naše život okrani. U proizvodnjim procesa magnezija oksida, mora da se doda hemijski sirnu materijal po imenu magnezija oksidu, Taka je uloga magnezija oksida u magnezija oksidu?

2022-04-06 magis

Luminovna boja, priprema huta i metoda upotreba

Luminovna boja, priprema huta i metoda korištenja prethodne poslove: Kina je razvila optički materijal otvorenom prijatelju

2018-01-11 magis

Magnezija Oxid MgO izolaranja vlasništva koje se primjenjuje na ispunjene kable.

Aktiviran Magnesium Oxide MgO ima izvanredne karakteristike dobre izlacije.

2022-04-02 magis

Krat uvođenje Zirconium Fluoride ZrF4

Osnovna karakteristika Zirconium Fluoride ZrF4 je njena lako aposorpcija hidrogena, nitroge i kisejena. Oxygen ima jaku afinit za kisika. Kada se kisika u 1000 °C, njegov volum se značajno povećava, i glatni oksida film se lako formira na površini greške, a njena morfologija je sličan onom čelično. Korrosije otporna, ali rješabilno u hidrogenu kiselini i aqua regiju.

2022-04-13 magis

Magnezija Oxid MgO čisto supstac

Magnezija Oxid MgO je sastojak, i može se vidjeti iznad da je sastojak čisto stanica, Tako je jasno da je Magnesium Oxide MgO čisto stanica.

2022-04-12 magis

Aplika Zirconium Fluoride ZrF4

Zirconium Fluorid ZrF4 može apsorati izuzetno plin, hidrogen, kisejeni i druge gase, i njegova apsorpcije kapaciteta je ekvivalent onom litiju i titaniju. Kada je temperatura veća od 9 °C, okoncija područja može nasilno apsorbe nitrogen; na 2 °C 100 g metalnih oksida mogu apsorati 817 litara hidrogena, koja je više od 800.000 puta od željeza.

2022-04-15 magis

magis