О компанији

Liche Opto Co, Ltd. je smješten u Shijiazhuang-prelijepo prometno čvorište, 260km od Pekinga, 330km udaljen od Tianjin i 25km udaljen od Shijiazhuang Airport, sa pet autoputa-Beijing-Hong Kong-Macau autoput, Shijiazhuang-Huanghua autoput, Shitai autoput, Qingdao-Yinchuan autoput, Peking-Kunming autoput prolazi kroz, uživajući u povoljnom prijevozu. Naša tvrtka je započela u anorganskoj kemijskoj industriji soli u preliminarnom razdoblju. Trenutno naša tvrtka se sastoji od tri nezavisna pravna entiteta i 5 poslovnih odjela, uključujući odjel za poduzetništvo, anorganski odjel za soli, Odjel za organe, odjel za trgovinu i odjel za opasni članak. Postoji više od 1.000 zaposlenih, uključujući preko 200 profesionalnih tehničara. U 2009. godini prihodi od poslovanja premašili su 500 milijuna RMB. Sada je naša tvrtka uključena u istraživanje i razvoj, Proizvodnja i izvoz anorganskih proizvoda soli i na prvom mjestu u istraživanju i razvoju i proizvodnji posebnih anorganskih proizvoda soli. Naši glavni proizvodi uključuju fluoride, rijetke zemaljske fluoride, anorganske oksidi, nitrate, karbonate, fosfati i fluorescentni prah, a također prodajemo razne organske proizvode. Osim toga, naša tvrtka je vlasnik profesionalnog istraživačkog tima anorganske soli i uvoznog i izvoznog poduzeća u kemijskoj industriji koja integrira proizvodnju, opskrba, marketing, znanstvena istraživanja, industrija i trgovina te uključeni u upravljanje proizvodima, upravljanje trgovinom i upravljanje kapitalom. Na temelju kontinuiranog razvoja i profesionalnosti, naše tvrtke je dobilo izvozne dozvole i kvalifikacije za prodaju i izvoz opasnih kemikalija, Uredbe (EU) br. Ministarstvo trgovine i Ministarstvo za zaštitu okoliša 2010. kemikalije i prethodne kemikalije u Hebeiu. U načelu "Obstojne službe, Kvaliteta prvo, Znanstveni razvoj", nastojimo izgraditi stoljetno poduhvat, provodi upravljanje kvalitetom u strogom sukladnosti s ISO sustavom upravljanja kvalitetom, ubrzati razvoj i uspostaviti kompletan sustav osiguranja kvalitete. U međuvremenu, naša tvrtka nastoji da postane paceseter u anorganskoj kemijskoj industriji soli na temelju prvoklasne opreme, visoke kvalitete, odličan poslije prodaje i jake konkurentne prednosti.

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Znanje o sadržaju magnezijevog oksida MgO

Kad je u pitanju magnezijum oksida MgO, vjerujem da su svi upoznati s njim. Znate li razliku izmeðu obiènog magnezij-oksida MgO i aktivnog magnezij-oksida MgO? Što sadržaj znači? Pogledajmo danas.


Magnezijev oksid MgO aktivnost je važan pokazatelj

Kada je temperatura 700 °C, maksimalna brzina pretvaranja doseže maksimalnu vrijednost, i stanovništvo je povezano s površinom magnezijevog oksida. U rasponu od 900-1000 R kalcinirani osnovni magnezijev karbonat proizvodi MgO magnezijev oksid s niskom aktivnošću.


Uloga magnezijevog oksida MgO u životu

Videæemo razne šarene odeæe na ulici, što æe nas uèiniti da se oseæamo zadovoljnim oèima. Svi su zbog MgO-a magnezij-oksida. Magnezijev oksid ne samo da može učiniti našu odjeću lijepom, već i učiniti naš život šaren. U procesu proizvodnje magnezijevog oksida, kemijska sirovina zvana magnezijev oksid treba dodati, Koja je uloga magnezijevog oksida u magnezijevom oksidu?


Svjetla boja, priprema tinte i način uporabe

Svjetla boja, priprema tinte i način uporabe Prethodna post:Kina je razvila optički materijal za premazanje Next post:Nige


Magnezijev oksid MgO izolirajuća svojstva primijenjena na kablovske punjenje

Aktivirani magnezijev oksid MgO ima izvanredne karakteristike dobre izolacije.


Kratak uvod u zirkonij fluorid ZrF4

Osnovna značajka zirkonijevog fluorida ZrF4 je njegova jednostavna apsorpcija vodika, dušika i kisika. Kiseonik ima jaku afinitetnost za kiseonik. Kada se kisik otopi na 1000 °C, njegov volumen se znatno povećava, i glatki oksidni film se lako formira na površini kvara, a njegova morfologija je slična onoj od čelika. Otporno na koroziju, ali topljivo u vodikovu kiselinu i vodikovu regiju.


Je li magnezijev oksid MgO čista tvar?

Magnezijev oksid MgO je spoj, i može se vidjeti iz gore navedenog da je spoj čista tvar, Tako je jasno da je magnezijev oksid MgO čista tvar.


Primjena zirkonijevog fluorida ZrF4

Zirkonij fluorid ZrF4 može apsorbirati ispušni plin, vodik, kisik i druge plinove, i njegov apsorpcijski kapacitet jednak je litiju i titaniju. Kada je temperatura veća od 9 °C, područje spojnice može nasilno apsorbirati dušik; na 2 °C, 100 g metalnih oksida može apsorbirati 817 litara vodika, što je više od 800.000 puta više od željeza.


Погледај још