Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Zbuloni aplikimet e përshtatshme të fluorit të Lutetiumit (LuF3)

Përmbajtja hyrje për të kuptuar fluoridë Luteti (LuF3) Aplikacione në teknologji të Avancuar LuF3 në përparime mjekësore dhe Farmaceutike me LuF3 LuF3 Në Llojet optike dhe materiale të larta që eksplorojnë rolin e LuF3 në FAQ të Reaktoreve bërthamore rreth lutetium. (LuF3) Fillimi i Konklusionit Bota e shkencës dhe teknologjisë është vazhdimisht.

2023-08-01 Shih më shumë

Mjedisi i magazinës së Fluorit Stannic SnF4

Stannic Fluoride SnF4 është një përbërë inorganike, përdorur zakonisht në trajtimin e sipërfaqes metali dhe industrisë elektronike dhe fusha të tjera.

2023-05-26 Shih më shumë

Veçoritë dhe zbatimi i Stannic Fluoride SnF4

Stannic Fluoride SnF4 është një përbërë inorganike me formula kimike SnF4.

2023-05-25 Shih më shumë

Si të ruajmë Ytterbium Fluoride YbF3

Ytterbium Fluoride YbF3 është një përbërje e rëndësishme inorganike përdorur gjerësisht në optikë, elektronikë, materiale dhe fusha të tjera.

2023-05-24 Shih më shumë

Pronësitë dhe aplikimet e Ytterbium Fluoride YbF3

Ytterbium Fluoride YbF3 është një përbërje e rëndësishme inorganike me formula kimike YbF3.

2023-05-23 Shih më shumë

Si ta ruajmë fluoridën Manganese MnF2

Fluorid Manganez MnF2 është një kimik i rëndësishëm inorganik, e përdorur gjerësisht në industrinë kimike, metalurgji, elektronikë dhe fusha të tjera.

2023-05-22 Shih më shumë

Disa çështje kanë nevojë për vëmendje në transportin e fluoritës së manganezë MnF2

Fluorid Manganez MnF2 është një material i rëndësishëm kimik, përdorur gjerësisht në bateri, plehra, mbulesa dhe industri të tjera.

2023-05-19 Shih më shumë

Aplikimet e Manganese Fluorid MnF2

2023-05-18 Shih më shumë

Shih më shumë