O NAS

Liche Opto Co, Ltd. se nahaja v Shijiazhuang-prečudovito prometno vozlišče, 260km od Pekinga, 330km stran od Tianjin in 25km stran od letališča Shijiazhuang, s pet avtocest-Beijing-Hong Kong-Macau, avtocesto Shijiazhuang-Huanghua, avtocesto Shitai, Avtocesta Qingdao-Yinchuan, Peking-Kunming avtoceste mimo, uživa priročen prevoz. Naše podjetje se je začelo v anorganski kemični industriji soli v predhodnem obdobju. Trenutno je naše podjetje sestavljeno iz treh neodvisnih pravnih subjektov in 5 poslovnih oddelkov, vključno s podjetniškim oddelkom, anorganskim soli, Oddelek za ekološke, oddelek za trgovino in nevarni članki oddelek. Obstaja več kot 1.000 zaposlenih, vključno z več kot 200 strokovnimi tehniki. Leta 2009 so prihodki iz poslovanja presegli 500 milijonov RMB. Zdaj je naša podjetja ukvarjena na področju raziskav in razvoja, Proizvodnja in izvoz anorganskih izdelkov iz soli, ki so na prvem mestu pri raziskavah in razvoju ter proizvodnji posebnih anorganskih izdelkov iz soli. Naši glavni izdelki vključujejo fluoride, redke zemeljske fluoride, anorganske oksidi, nitrate, karbonate, fosfati in fluorescentni prah, in prodajamo tudi različne organske izdelke. Poleg tega: naše podjetje je lastnik strokovne skupine za raziskovanje anorganske soli ter uvozno in izvozno podjetje ter je podjetje kemične industrije, ki vključuje proizvodnjo, dobavo, trženje, znanstvene raziskave, industrijo in trgovino ter ukvarjajo z upravljanjem izdelkov, upravljanjem trgovine in upravljanjem kapitala. Zaradi stalnega razvoja in strokovnosti je naša podjetja pridobila izvozna dovoljenja ter kvalifikacije za prodajo in izvoz nevarnih kemikalij, kemikalije predhodnih sestavin razreda II in III, ki jih izda državna uprava za varnost dela, Ministrstvo za trgovino in Ministrstvo za varstvo okolja leta 2010 za zadovoljitev potreb mednarodnega trga in postali prvi izvoznik nevarnih. kemikalije in predhodne kemikalije v Hebeiu. V načelu “Opoznavno storitev, kakovost prvi, znanstveni razvoj”, si prizadevamo za gradnjo stoletnega podjetja, izvaja upravljanje kakovosti strogo v skladu s sistemom upravljanja kakovosti ISO, pospešiti razvoj in vzpostaviti popoln sistem zagotavljanja kakovosti. Medtem si naše podjetje prizadeva, da bi postali paceseter v anorganski kemični industriji soli zaradi prvorazredne opreme. visoko kakovost, odlične poprodajne storitve in močne konkurenčne prednosti.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

O izdelki natrijevega fluorida NaF

Proizvodi natrijevega fluorida NaF niso fluor. Z kemičnega vidika, fluor nima elektronov, medtem ko je fluor v izdelkih natrijevega fluorida NaF dobil elektron natrija, tako da se oksidacija zmanjša.

2022-09-16 Poglej več

Uvod k uporabi materiala natrijevega fluorida NaF

Natrijev fluorid NaF se uporablja predvsem za izdelavo papirja, obdelavo vode, emajl, barvanje, strojenje, gradbeni materiali, kmetijstvo in druge industrije.

2022-09-20 Poglej več

Uvedba MgO magnezijevega oksida v polju anorganske soli magnezijevega novih materialov

V zadnjih letih, izraz anorganska soli magnezijev novi materiali so bili na vročem iskanju večkrat. Skupine anorganskih soli magnezijevih novih materialov so predvsem spojine magnezijevega oksida MgO, magnezijevega karbonata, magnezijev sulfat, magnezijev hidroksid in magnezijev proizvodi.

2022-10-14 Poglej več

Svetleča barva, priprava črnila in način uporabe

Svetlobna barva, priprava črnila in način uporabe Prejšnja pošta:Kitajska je razvila optični premaz material Naslednji objav:Ni

2018-01-11 Poglej več

Priprava kalcijevega oksida CaO

Kalcijev oksid CaO ima druga imena, kot so: žgano, žgano apno, pečeno apno.

2022-10-31 Poglej več

Previdnostni ukrepi pri uporabi kalcijevega oksida CaO

Če je kalcijev oksid CaO izpostavljen zraku dolgo časa, bo absorbiral ogljikov dioksid in ga spremenil v prah kalcijev karbonat. ki ne more doseči učinka razkuževanja ribnika.

2022-11-03 Poglej več

Kalcijev oksid CaO se lahko uporablja v več panogahh

Kalcijev oksid CaO je glavna sestavina, ki se uporablja pri proizvodnji cementa. Je splošno dostopna in cenovno dostopna baza. Pred uporabo se več kot polovica svetovne proizvodnje hitrosti pretvori v vodik kalcijev oksid CaO. Uporabite hitro za očiščenje pitne vode.

2022-11-02 Poglej več

Učinki in uporabe kalcijevega oksida CaO

Kalcijev oksid CaO alias quicklim, njegov kemični simbol je CaO. Fizične lastnosti so beli delci, nečisti so sivkaste beli. svetlo rumeno ali temno sivo, če vsebujejo razbitine, ki se uporabljajo predvsem za razvlaženje, in se lahko uporabljajo za jeklo, pesticidi, sušilni sredstvi, pripravki iz usnja in dehidracija alkohola itd.

2022-11-01 Poglej več

Poglej več