DESPRE

Liche Opto Co. Ltd. este situat în Shijiazhuang-un hub frumos de trafic, 260 km de Beijing, 330 km distanță de Tianjin și 25 km distanță de Aeroport Shijiazhuang, cu cinci autostrăzi-Beijing-Hong Kong-Macau, autostrada Shijiazhuang-Huanghua, autostrada Shitai, Qingdao-Yinchuan Autostrada, Beijing-Kunming autostrada trece prin, bucurându-se de transport convenabil. Compania noastră a început în industria chimică anorganică de sare în perioada preliminară. În prezent, compania noastră este formată din trei entități juridice independente și 5 departamente de afaceri, inclusiv departamentul de afaceri, departamentul de sare anorganic, Departamentul organic, departamentul de comerț și articole periculoase. Există peste 1.000 de angajați, inclusiv peste 200 de tehnicieni profesioniști. În 2009, venitul operațiunii a depășit 500 de milioane RMB. Acum compania noastră este angajată în cercetare și dezvoltare, producția și exportul de produse anorganice de sare și sunt în primul rând în C&D și producția de produse speciale anorganice de sare. Produsele noastre principale includ fluoridele, fluoridele de pământ rare, oxizi anorganici, nitraţi, carbonaţi, fosfați și pulberi fluorescente, și, de asemenea, vindem diferite organice. În plus, compania noastră deţine o echipă profesionistă de cercetare a sarei anorganice şi o întreprindere de import şi export şi este o întreprindere chimică care integrează producţia, furnizarea, marketingul, cercetarea științifică, industrie și comerțul și implicarea în gestionarea produselor, gestionarea comerțului și a capitalului. Datorită dezvoltării continue şi profesionalismului, compania noastră a obţinut permise de export şi calificări pentru vânzări şi export de produse chimice periculoase, substanțe chimice precursore din clasa II și clasa III eliberate de Administrația de Stat pentru Siguranța Muncii; Ministerul Comerţului şi Ministerul Protecţiei Mediului în 2010 pentru a satisface nevoile pieţei internaţionale şi a devenit primul exportator de periculos substanțe chimice și substanțe precursoare în Hebei. În principiul „Serviciul Attentive, Calitatea în primul rând, Dezvoltare ştiinţifică”, ne străduim să construim o întreprindere veche de secol, să efectueze managementul calității în strict conform sistemului ISO de management al calității; accelerarea dezvoltării și stabilirea unui sistem complet de asigurare a calității. Între timp, compania noastră se străduiește să devină un pacesetr în industria chimică anorganică a sarei datorită echipamentelor de primă clasă, de calitate înaltă, servicii excelente după vânzare și avantaje concurențiale puternice.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Cunoașterea conținutului de oxid de magneziu MgO

Când vine vorba de MgO Oxid de magneziu, cred că toată lumea este familiarizată cu el. Știi diferența dintre MgO Oxid de magneziu obișnuit și MgO activat Oxid de magneziu? Ce înseamnă conținutul? Să aruncăm o privire astăzi.

2022-03-30 Vezi mai mult

Activitatea MgO Oxidului de magneziu este un indicator important.

Atunci când temperatura este de 700 °C, rata maximă de conversie atinge valoarea maximă; și rata de reședință este legată de suprafața oxidului de magneziu. În intervalul de 900-1000 Ρ, cu creșterea temperaturii, carbonat de magneziu de bază calcinat produce MgO Oxid de magneziu cu activitate scăzută.

2022-04-08 Vezi mai mult

Rolul Oxidului de magneziu MgO în viaţa

Vom vedea tot felul de haine colorate pe stradă, care ne vor face să ne simţim plăcuţi pentru ochi, toate sunt datorate MgO-ului Oxidului de magneziu. Oxidul de magneziu nu numai că ne poate face hainele frumoase, dar, de asemenea, viața noastră colorată. În procesul de producție a oxidului de magneziu, trebuie adăugată o materie chimică primă numită oxid de magneziu, Care este rolul oxidului de magneziu în oxidul de magneziu?

2022-04-06 Vezi mai mult

Vopsea luminoasă, prepararea cernealei și metoda de utilizare

Vopsea luminos, pregătirea cerneală şi metoda de utilizare Precedent post:China a dezvoltat un material de acoperire optică

2018-01-11 Vezi mai mult

Acoperirea optică și analiza cunoștințelor conexe

Acoperire optică şi analiza cunoştinţelor conexe Postul Precedent:NoneNext post:Rare Scăderea veniturilor materialelor luminescente pământ, se preconizează ca performanța materialelor catodice de litiu io

2018-01-11 Vezi mai mult

Proprietăți izolatoare de oxid de magneziu MgO aplicate umpluturilor de cabluri

Oxidul de magneziu activat MgO are caracteristicile remarcabile ale performanţei de izolare bune.

2022-04-02 Vezi mai mult

Scăderea veniturilor din materiale luminescente

Scăderea veniturilor din materiale luminescente este de așteptat să lumineze performanța materialelor catodice de baterii de litiu ion Previous post: Acoperirea optică și analiza cunoștințelor conexe

2018-01-11 Vezi mai mult

O scurtă introducere a fluorului de Zirconiu ZrF4

Caracteristica de bază a fluorului ZrF4 este absorbția ușoară a hidrogenului, azotului și oxigenului. Oxigenul are o afinitate puternică pentru oxigen. Atunci când oxigenul este dizolvat la 1000 °C, volumul său crește semnificativ; și un film de oxid neted se formează cu ușurință pe suprafața defectului, iar morfologia sa este similară cu cea a oțelului. Rezistente la coroziune, dar solubile în acidul hidrogen și regia acvac.

2022-04-13 Vezi mai mult

Vezi mai mult