DESPRE

Liche Opto Co. Ltd. este situat în Shijiazhuang-un hub frumos de trafic, 260 km de Beijing, 330 km distanță de Tianjin și 25 km distanță de Aeroport Shijiazhuang, cu cinci autostrăzi-Beijing-Hong Kong-Macau, autostrada Shijiazhuang-Huanghua, autostrada Shitai, Qingdao-Yinchuan Autostrada, Beijing-Kunming autostrada trece prin, bucurându-se de transport convenabil. Compania noastră a început în industria chimică anorganică de sare în perioada preliminară. În prezent, compania noastră este formată din trei entități juridice independente și 5 departamente de afaceri, inclusiv departamentul de afaceri, departamentul de sare anorganic, Departamentul organic, departamentul de comerț și articole periculoase. Există peste 1.000 de angajați, inclusiv peste 200 de tehnicieni profesioniști. În 2009, venitul operațiunii a depășit 500 de milioane RMB. Acum compania noastră este angajată în cercetare și dezvoltare, producția și exportul de produse anorganice de sare și sunt în primul rând în C&D și producția de produse speciale anorganice de sare. Produsele noastre principale includ fluoridele, fluoridele de pământ rare, oxizi anorganici, nitraţi, carbonaţi, fosfați și pulberi fluorescente, și, de asemenea, vindem diferite organice. În plus, compania noastră deţine o echipă profesionistă de cercetare a sarei anorganice şi o întreprindere de import şi export şi este o întreprindere chimică care integrează producţia, furnizarea, marketingul, cercetarea științifică, industrie și comerțul și implicarea în gestionarea produselor, gestionarea comerțului și a capitalului. Datorită dezvoltării continue şi profesionalismului, compania noastră a obţinut permise de export şi calificări pentru vânzări şi export de produse chimice periculoase, substanțe chimice precursore din clasa II și clasa III eliberate de Administrația de Stat pentru Siguranța Muncii; Ministerul Comerţului şi Ministerul Protecţiei Mediului în 2010 pentru a satisface nevoile pieţei internaţionale şi a devenit primul exportator de periculos substanțe chimice și substanțe precursoare în Hebei. În principiul „Serviciul Attentive, Calitatea în primul rând, Dezvoltare ştiinţifică”, ne străduim să construim o întreprindere veche de secol, să efectueze managementul calității în strict conform sistemului ISO de management al calității; accelerarea dezvoltării și stabilirea unui sistem complet de asigurare a calității. Între timp, compania noastră se străduiește să devină un pacesetr în industria chimică anorganică a sarei datorită echipamentelor de primă clasă, de calitate înaltă, servicii excelente după vânzare și avantaje concurențiale puternice.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Despre produse de sodiu Fluor NaF

Produsele fluorului NaF de sodiu nu sunt fluor. Din punct de vedere chimic, fluorul nu are electroni, în timp ce fluorul din produsele de sodiu Fluor NaF a câștigat un electron de sodiu, astfel încât oxidarea este redusă.

2022-09-16 Vezi mai mult

Introducere la utilizarea materialului de fluor de sodiu NaF

Materialul de sodiu Fluorid NaF este utilizat în principal în fabricarea hârtiei, tratarea apei, email, pictura, tăbăcire, materiale de construcție, agricultura și alte industrii.

2022-09-20 Vezi mai mult

Introducerea MgO-ului Oxidului de magneziu în domeniul sărurii anorganice de magneziu noi materiale

În ultimii ani, termenul noi materiale anorganice cu sare de magneziu a fost în căutare de mai multe ori. Grupurile de materiale noi de sare anorganică de magneziu sunt în principal compuși ai MgO de oxid de magneziu, carbonat de magneziu, sulfat de magneziu, hidroxid de magneziu și produse de magneziu.

2022-10-14 Vezi mai mult

Vopsea luminoasă, prepararea cernealei și metoda de utilizare

Vopsea luminos, pregătirea cerneală şi metoda de utilizare Precedent post:China a dezvoltat un material de acoperire optică

2018-01-11 Vezi mai mult

Prepararea Oxidului de calciu CaO

Oxidul de calciu CaO are alte nume, cum ar fi: Quicklim, var ars, var prăjit.

2022-10-31 Vezi mai mult

Precauţii la utilizarea Oxidului de calciu CaO

În cazul în care Oxidul de calciu CaO este expus la aer pentru o lungă perioadă de timp, aceasta va absorbi dioxid de carbon și îl va transforma în carbonat de calciu pulbere, care nu poate obține efectul dezinfecției iazului.

2022-11-03 Vezi mai mult

Oxidul de calciu CaO poate fi utilizat în mai multe industrii

Oxidul de calciu CaO este principalul ingredient utilizat în producția de ciment. Este o bază larg disponibilă şi accesibilă. Înainte de a fi utilizat, mai mult de jumătate din producția de viteză din lume este transformată în hidrogen Oxid de calciu CaO. Utilizați rapid pentru a purifica apa potabilă.

2022-11-02 Vezi mai mult

Efecte și utilizări ale Oxidului de calciu CaO

Oxid de calciu CaO alias quicklime, simbolul chimic este CaO. Proprietăţile fizice par a fi particule albe, cele impure sunt gri-albe, galben deschis sau gri închis atunci când conțin resturi, utilizate în principal pentru dezumidificare, și pot fi utilizate pentru oțel; pesticide, desicante rezistente la umiditate, preparate din piele și deshidratare de alcool etc.

2022-11-01 Vezi mai mult

Vezi mai mult