OM

Liche Opto Co. Ltd. ligger i Shijiazhuang-et vakkert trafikknav, 260 km fra Beijing, 330 km fra Tianjin og 25 km fra Shijiazhuang lufthavn, med fem motorveier-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan-motorvei, Beijing-Kunming-motorvei passerer, og nyter god transport. Firmaet vårt begynte i uorganisk saltkjemiksindustri i den innledende perioden. Firmaet vårt består av tre uavhengige juridiske enheter og fem forretningsavdelinger, herunder foretaksavdeling, uorganisk saltavdeling, Økologiske avdelinger, handelsavdelinger og farlige artikkelavdelinger. Det er over 1000 ansatte, deriblant over 200 profesjonelle teknikere. I 2009 oversteg driftsinntektene 500 millioner RMB. Nå er vårt selskap engasjert i forskning og utvikling, produksjon og eksport av uorganiske saltprodukter og rangerer først i forskning og utvikling og produksjon av spesielle uorganiske saltprodukter. Våre viktigste produkter omfatter fluorider, sjeldne jordarter fluorider, uorganiske oksidder, nitrater, karbonater, Fosfater og fluorescerende pulver, og vi selger også forskjellige økologiske stoffer. I tillegg gje vårt selskap eier en profesjonell uorganisk saltforskningsgruppe og et import- og eksportforetak og er en kjemisk industri som integrerer produksjonen, levering, markedsføring, vitenskapelig forskning, industri og handel og drift med produktforvaltning, handelsforvaltning og kapitalforvaltning. På grunn av kontinuerlig utvikling og professionalisme har vårt firma fått eksporttillatelser og kvalifikasjoner til salg og eksport av farlige kjemikalier. kjemikalier i klasse II og klasse III som er utstedt av den statlige administrasjonen for arbeidssikkerhet, Handelsdepartementet og miljøverndepartementet i 2010 for å dekke behovene på det internasjonale markedet og ble den første eksportøren av farlige kjemikalier og prekursorkjemikalier i Hebei. I opprinnelsen «Ventlige tjeneste, Kvalitet først, vitenskapelig utvikling», bestreber vi oss på å bygge et århundre gammelt foretak, gjennomføre kvalitetsstyring i streng samsvar med ISO-kvalitetsstyringssystem, fremskynde utviklingen og opprette et fullstendig kvalitetssikringssystem. I mellomtiden prøver firmaet vårt å bli en uorganisk saltkjemiksindustri på grunn av førsteklasses utstyr. høy kvalitet, utmerket etter salg og sterke konkurransefordeler.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Kjennskap om MgO-innhold i magnesiumoxidd

Når det gjelder magnesiumoksid MgO, tror jeg alle kjenner det. Vet du forskjellen mellom vanlig magnesiumoksid MgO og aktivert magnesiumoksid MgO? Hva betyr innholdet? La oss ta en titt i dag.

2022-03-30 se mer

Magnesiumoksid MgO-aktivitet er en viktig indikator

Når temperaturen er 700 °C, når den største omregningshastigheten den høyeste verdien, og hjemstedsraten er relatert til overflatearealet til magnesiumoksid. I området 900-1000 Ø, med temperaturøkning, kalsinert basisk magnesiumkarbonat produserer MgO magnesiumoksid med lav aktivitet.

2022-04-08 se mer

Magnesiumoksid MgOs rolle i livet

Vi vil se alle slags fargerike klær på gaten, som vil få oss til å føle oss behagelige for øynene. som alle skyldes magnesiumoksid MgO. Magnesiumoksid kan ikke bare gjøre klærne våre vakre, men også gjøre livet vårt fargerike. I produksjonsprosessen av magnesiumoksid må et kjemisk råmateriale kalt magnesiumoksid tilsettes. Hva er magnesiumoksids rolle i magnesiumoksid?

2022-04-06 se mer

Lys maling, tilberedning av blekk og bruksmetode

Lys maling, blekkforberedelse og bruksmetode Forrige innlegg:Kina har utviklet et optisk overflatematerial Neste inn:

2018-01-11 se mer

Optisk overflatebehandling og tilknyttet kunnskapsanalyse

Optisk overflatebehandling og tilknyttet kunnskapsanalyse Forrige post:NoneNste innlegg:Rare jordlysende materialers nedgang, forventes å opplyse ytelsen til katodmaterialer av litium io

2018-01-11 se mer

Magnesiumoksid MgO isolerende egenskaper som anvendes på kabelfyllere

Aktivert magnesiumoksid MgO har de bemerkelsesverdige egenskapene ved god isolering.

2022-04-02 se mer

Nedgang av inntekter fra sjeldne jordarter, forventes å opplyse ytelsen til katodmaterialer av litiumjon bak

Nedgang av inntekter fra sjeldne jordarter, forventes å opplyse ytelsen til katodmaterialer av litiumionbatterier Forrige innlegg: Analyse av objektisk beltning og tilknyttet kunnskap

2018-01-11 se mer

En kort introduksjon til zirkoniumfluorid ZrF4

Det grunnleggende egenskapet ved zirkoniumfluorid ZrF4 er en enkel opptagelse av hydrogen, nitrogen og oksygen. Oksygen har en sterk affinitet for oksygen. Når oksygen oppløses ved 1 000 °C, øker volumet betydelig, og en glatt oksidfolie dannes lett på feilens overflate, og dens morfologi er tilsvarende den for stål. Korrosjonsbestandig, men løselig i hydrogensyre og vannregia.

2022-04-13 se mer

se mer