OVER

Liche Opto Co., Ltd. is gevestigd in Shijiazhuang-een prachtig verkeersknooppunt, 260km verwijderd van Beijing, 330km van Tianjin en 25km van de luchthaven Shijiazhuang, met vijf snelwegen-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua Expressway, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan beijing-Kunming Expressway passeert en geniet van gemakkelijk vervoer. Ons bedrijf begon in de voorperiode bij de anorganische zoutchemische industrie. Momenteel bestaat ons bedrijf uit drie onafhankelijke juridische entiteiten en 5 zakelijke afdelingen, waaronder enterprise-afdeling, anorganische zoutafdeling, organische afdeling, handelsafdeling en afdeling gevaarlijke artikelen. Er zijn meer dan 1.000 werknemers met inbegrip van meer dan 200 professionele technici. In 2009 bedroeg de omzet van de operatie meer dan RMB 500 miljoen. Nu is ons bedrijf bezig met R & D, productie en export van anorganische zoutproducten en staat op de eerste plaats in R & D en productie van speciale anorganische zoutproducten. Onze belangrijkste producten zijn fluoriden, zeldzame aardfluoriden, anorganische oxiden, nitraten, carbonaten, fosfaten en fluorescerende poeders, en we verkopen ook verschillende organische stoffen. Bovendien bezit ons bedrijf een professioneel anorganisch zoutonderzoeksteam en een import-en exportonderneming en is het een chemische industrie die productie, levering, marketing, wetenschappelijk onderzoek, industrie en handel integreert en zich bezighoudt met productbeheer, handelsbeheer en kapitaalbeheer. Op grond van voortdurende ontwikkeling en professionaliteit heeft ons bedrijf exportvergunningen verkregen en de kwalificaties voor de verkoop en export van gevaarlijke chemicaliën, klasse II en klasse III precursorchemicaliën uitgegeven door de State Administration of Work Safety, Het Ministerie van Handel en het Ministerie van Milieubescherming in 2010 om tegemoet te komen aan de behoeften van de internationale markt en werd de eerste exporteur van gevaarlijke chemicaliën en precursorchemicaliën in Hebei. In het principe van "Attentive Service, Quality First, Scientific Development", streven we ernaar om een eeuwenoude onderneming te bouwen, kwaliteitsmanagement uit te voeren in strikte overeenstemming met ISO Quality Management System, de ontwikkeling te versnellen en een compleet kwaliteitsborgingssysteem op te zetten. Ondertussen streeft ons bedrijf ernaar om een gangmaker te worden in de anorganische zoutchemische industrie op grond van eersteklas apparatuur, hoogwaardige kwaliteit, uitstekende after-sales service en sterke concurrentievoordelen.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Over Natriumfluoride NaF-producten

Natriumfluoride NaF-producten zijn geen fluor. Vanuit chemisch oogpunt heeft fluor geen elektronen, terwijl de fluor in natriumfluoride NaF-producten een elektron van natrium heeft gekregen, dus de oxidatie wordt verminderd.

2022-09-16 Bekijk meer

Inleiding tot het gebruik van natriumfluoride NaF-materiaal

Natriumfluoride NaF-materiaal wordt voornamelijk gebruikt in papierproductie, waterbehandeling, email, schilderen, looien, bouwmaterialen, landbouw en andere industrieën.

2022-09-20 Bekijk meer

Fysische en chemische eigenschappen van Lithiumfluoride LiF

Lithiumwaterstoffluoride (LiHF2) kan worden geproduceerd met fluorwaterstofzuur en Lithiumfluoride LiF en lithiumhydroxide dubbelzout (LiF · LiOH) kunnen worden geproduceerd met lithiumhydroxide.

2022-12-01 Bekijk meer

Introductie van magnesiumoxide MgO op het gebied van anorganisch zout magnesium nieuwe materialen

In de afgelopen jaren is de term anorganisch zoutmagnesium nieuwe materialen verschillende keren op zoek geweest. De groepen anorganisch zoutmagnesium nieuwe materialen zijn voornamelijk verbindingen van magnesiumoxide MgO, magnesiumcarbonaat, magnesiumsulfaat, magnesiumhydroxide en magnesiumproducten.

2022-10-14 Bekijk meer

Hoe wordt magnesiumoxide MgO gebruikt voor polijsten

Vanuit microscopisch oogpunt heeft Magnesiumoxide MgO een scherpe vorm, dus het heeft een goed slijpeffect en is geschikt voor polijsten en fijn polijsten.

2023-01-03 Bekijk meer

Lichtgevende verf, inktbereiding en wijze van gebruik

Lichtgevende verf, inktvoorbereiding en gebruikswijze Vorige post:China heeft een optisch coatingmateriaal ontwikkeld Volgende post: Geen

2018-01-11 Bekijk meer

Bereiding van Calciumoxide CaO

Calciumoxide CaO heeft andere namen zoals: Quicklime, Burnt Lime, Roasted Lime.

2022-10-31 Bekijk meer

Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van calciumoxide CaO

Als Calciumoxide CaO lange tijd aan de lucht wordt blootgesteld, zal het kooldioxide absorberen en het in poedervormig calciumcarbonaat veranderen, wat het effect van vijverdesinfectie niet kan bereiken.

2022-11-03 Bekijk meer

Bekijk meer