TENTANG KAMI

Liche Opto Co., Ltd. terletak di Shijiazhuang-sebuah hab trafik yang indah, 260km dari Beijing, 330km dari Tianjin dan 25km dari lapangan terbang Shijiazhuang, dengan lima lebuh raya-lebuhraya Beijing-Hong Kong-Macau, lebuhraya Shijiazhuang-Huanghua, lebuhraya Shitai, lebuhraya Qingdao-Yinchuan, lebuhraya Beijing-Kunming melalui, menikmati pengangkutan yang mudah. Syarikat kami bermula pada industri kimia garam bukan organik dalam tempoh awal. Pada masa ini syarikat kami terdiri daripada tiga entiti undang-undang bebas dan 5 jabatan perniagaan termasuk jabatan perusahaan, jabatan garam bukan organik, jabatan organik, jabatan perdagangan dan jabatan artikel berbahaya. Terdapat lebih daripada 1,000 pekerja termasuk lebih daripada 200 juruteknik profesional. Pada tahun 2009, hasil operasi melebihi RMB 500 juta. Sekarang syarikat kami terlibat dalam R & D, pengeluaran dan eksport produk garam bukan organik dan kedudukan pertama dalam R & D dan pengeluaran produk garam bukan organik khas. Produk utama kami termasuk fluorides, fluorides nadir bumi, oksida bukan organik, nitrat, karbonat, fosfat dan serbuk pendarfluor, dan kami juga menjual pelbagai organik. Di samping itu, syarikat kami memiliki pasukan penyelidikan garam bukan organik profesional dan perusahaan import dan eksport dan perusahaan industri kimia yang mengintegrasikan pengeluaran, bekalan, pemasaran, penyelidikan saintifik, industri dan perdagangan dan terlibat dalam pengurusan produk, pengurusan perdagangan dan pengurusan modal. Oleh sebab pembangunan dan profesionalisme yang berterusan, syarikat kami memperoleh permit eksport dan kelayakan untuk jualan dan eksport bahan kimia berbahaya, kelas II dan kelas III prekursor bahan kimia yang dikeluarkan oleh pentadbiran negeri keselamatan kerja, Kementerian perdagangan dan kementerian perlindungan alam sekitar pada tahun 2010 untuk memenuhi keperluan pasaran antarabangsa dan menjadi pengeksport pertama bahan kimia berbahaya dan bahan kimia pelopor di Hebei. Dalam prinsip "perkhidmatan yang prihatin, kualiti pertama, pembangunan saintifik", kami berusaha untuk membina perusahaan lama abad, menjalankan pengurusan kualiti mengikut ketat dengan sistem pengurusan kualiti ISO, mempercepatkan pembangunan dan mewujudkan sistem jaminan kualiti yang lengkap. Sementara itu, syarikat kami berusaha untuk menjadi pacesetter dalam industri kimia garam bukan organik berdasarkan peralatan kadar pertama, kualiti standard yang tinggi, perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik dan kelebihan daya saing yang kuat.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Mengenai produk natrium fluorida NaF

Produk natrium fluorida NaF tidak fluorin. Dari sudut pandangan kimia, fluorin tidak mempunyai elektron, manakala fluorin dalam produk natrium fluorida NaF telah mendapat elektron natrium, jadi pengoksidaan dikurangkan.


Pengenalan kepada penggunaan bahan natrium fluorida NaF

Bahan natrium fluorida NaF terutamanya digunakan dalam pembuatan kertas, rawatan air, enamel, lukisan, penyamakan, bahan binaan, pertanian dan industri lain.


Pengenalan Magnesium oksida MgO dalam bidang bahan baru Magnesium garam bukan organik

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, istilah bukan organik garam magnesium bahan-bahan baru telah carian panas beberapa kali. Kumpulan bahan baru magnesium garam bukan organik terutamanya sebatian Magnesium oksida MgO, magnesium karbonat, magnesium sulfat, magnesium hidroksida dan produk magnesium.


Cat bercahaya, penyediaan dakwat dan kaedah penggunaan

Hantar pertanyaan tambah ke bakul klik untuk maklumat lanjut cat bercahaya, penyediaan dakwat dan kaedah penggunaan


Penyediaan CaO kalsium oksida

CaO kalsium oksida mempunyai nama-nama lain seperti: Quicklime, kapur terbakar, limau panggang.


Langkah berjaga-jaga apabila menggunakan CaO kalsium oksida

Jika kalsium oksida CaO terdedah kepada udara untuk masa yang lama, ia akan menyerap karbon dioksida dan mengubahnya menjadi serbuk kalsium karbonat, yang tidak dapat mencapai kesan pembasmian kuman kolam.


CaO kalsium oksida boleh digunakan dalam pelbagai industri

Kalsium oksida CaO adalah bahan utama yang digunakan dalam pengeluaran simen. Ia adalah asas yang boleh didapati dan berpatutan. Sebelum digunakan, lebih separuh daripada pengeluaran quicklime di dunia ditukar kepada hidrogen kalsium oksida CaO. Gunakan quicklime untuk membersihkan air minuman.


Kesan dan penggunaan kalsium oksida CaO

Kalsium oksida CaO alias quicklime, simbol kimianya adalah CaO. Ciri-ciri fizikal kelihatan zarah putih, yang jahat adalah kelabu putih, kuning muda atau kelabu gelap apabila ia mengandungi serpihan, terutamanya digunakan untuk penyahlembapan, dan boleh digunakan untuk keluli, racun perosak, desiccants kelembapan-bukti, persediaan kulit dan dehidrasi alkohol dan lain-lain


melihat lebih banyak