TENTANG KAMI

Liche Opto Co., Ltd. terletak di Shijiazhuang-sebuah hab trafik yang indah, 260km dari Beijing, 330km dari Tianjin dan 25km dari lapangan terbang Shijiazhuang, dengan lima lebuh raya-lebuhraya Beijing-Hong Kong-Macau, lebuhraya Shijiazhuang-Huanghua, lebuhraya Shitai, lebuhraya Qingdao-Yinchuan, lebuhraya Beijing-Kunming melalui, menikmati pengangkutan yang mudah. Syarikat kami bermula pada industri kimia garam bukan organik dalam tempoh awal. Pada masa ini syarikat kami terdiri daripada tiga entiti undang-undang bebas dan 5 jabatan perniagaan termasuk jabatan perusahaan, jabatan garam bukan organik, jabatan organik, jabatan perdagangan dan jabatan artikel berbahaya. Terdapat lebih daripada 1,000 pekerja termasuk lebih daripada 200 juruteknik profesional. Pada tahun 2009, hasil operasi melebihi RMB 500 juta. Sekarang syarikat kami terlibat dalam R & D, pengeluaran dan eksport produk garam bukan organik dan kedudukan pertama dalam R & D dan pengeluaran produk garam bukan organik khas. Produk utama kami termasuk fluorides, fluorides nadir bumi, oksida bukan organik, nitrat, karbonat, fosfat dan serbuk pendarfluor, dan kami juga menjual pelbagai organik. Di samping itu, syarikat kami memiliki pasukan penyelidikan garam bukan organik profesional dan perusahaan import dan eksport dan perusahaan industri kimia yang mengintegrasikan pengeluaran, bekalan, pemasaran, penyelidikan saintifik, industri dan perdagangan dan terlibat dalam pengurusan produk, pengurusan perdagangan dan pengurusan modal. Oleh sebab pembangunan dan profesionalisme yang berterusan, syarikat kami memperoleh permit eksport dan kelayakan untuk jualan dan eksport bahan kimia berbahaya, kelas II dan kelas III prekursor bahan kimia yang dikeluarkan oleh pentadbiran negeri keselamatan kerja, Kementerian perdagangan dan kementerian perlindungan alam sekitar pada tahun 2010 untuk memenuhi keperluan pasaran antarabangsa dan menjadi pengeksport pertama bahan kimia berbahaya dan bahan kimia pelopor di Hebei. Dalam prinsip "perkhidmatan yang prihatin, kualiti pertama, pembangunan saintifik", kami berusaha untuk membina perusahaan lama abad, menjalankan pengurusan kualiti mengikut ketat dengan sistem pengurusan kualiti ISO, mempercepatkan pembangunan dan mewujudkan sistem jaminan kualiti yang lengkap. Sementara itu, syarikat kami berusaha untuk menjadi pacesetter dalam industri kimia garam bukan organik berdasarkan peralatan kadar pertama, kualiti standard yang tinggi, perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik dan kelebihan daya saing yang kuat.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Pengetahuan kandungan MgO Magnesium oksida

Apabila ia datang kepada Magnesium Oxide MgO, saya percaya semua orang sudah biasa dengannya. Adakah anda tahu perbezaan antara biasa Magnesium oksida MgO dan diaktifkan Magnesium oksida MgO? Apakah maksud kandungan? Mari kita lihat hari ini.


Aktiviti MgO Magnesium oksida adalah penunjuk penting

Apabila suhu 700 ° c, kadar penukaran maksimum mencapai nilai maksimum, dan kadar kediaman berkaitan dengan kawasan permukaan magnesium oksida. Dalam julat 900-1000 ℃, dengan peningkatan suhu, calcined magnesium karbonat asas menghasilkan Magnesium oksida MgO dengan aktiviti yang rendah.


Peranan Magnesium oksida MgO dalam kehidupan

Kami akan melihat semua jenis pakaian berwarna-warni di jalan, yang akan membuatkan kita berasa menyenangkan kepada mata, di mana kesemuanya adalah disebabkan oleh Magnesium oksida MgO. Magnesium oksida bukan sahaja boleh membuat pakaian kami cantik, tetapi juga menjadikan kehidupan kita berwarna-warni. Dalam proses pengeluaran magnesium oksida, bahan mentah kimia yang dipanggil magnesium oksida perlu ditambah, jadi apakah peranan magnesium oksida dalam magnesium oksida?


Cat bercahaya, penyediaan dakwat dan kaedah penggunaan

Hantar pertanyaan tambah ke bakul klik untuk maklumat lanjut cat bercahaya, penyediaan dakwat dan kaedah penggunaan


Salutan optik dan analisis pengetahuan berkaitan

Salutan optik dan pengetahuan berkaitan analisis jawatan Sebelumnya: NoneNext post: Jarang Berlaku bumi luminescent bahan-bahan penurunan hasil adalah dijangka untuk mencerahkan prestasi bahan katod litium io


Magnesium oksida MgO sifat penebat digunakan untuk pengisi kabel

MgO Magnesium oksida diaktifkan mempunyai ciri-ciri prestasi penebat yang baik.


Penurunan hasil bahan luminescent nadir bumi, dijangka mencerahkan prestasi bahan katod lithium ion ba

Sepasang: bahan-bahan luminescent nadir bumi penurunan hasil, dijangka akan mencerahkan prestasi bahan katod bateri lithium ion


Pengenalan ringkas kepada zirkonium fluorida ZrF4

Ciri asas zirkonium fluorida ZrF4 adalah penyerapan mudah hidrogen, nitrogen dan oksigen. Oksigen mempunyai pertalian yang kuat untuk oksigen. Apabila oksigen dibubarkan pada 1000 ° c, jumlahnya meningkat dengan ketara, dan filem oksida licin mudah terbentuk di permukaan kesalahan, dan morfologi adalah sama dengan keluli. Tahan kakisan, tetapi larut dalam asid hidrogen dan aqua regia.


melihat lebih banyak