за нас

Личе Opto Ко. Линд. Се наоѓа во Шиџахахунг, прекрасен сообраќај, 260 километри од Пекинг, 330 километри подалеку од Тианѓин и 25 километри од аеродромот Шиџијахуанг, Со пет експресии-Бејинг-Хонг Конг-Macau Expressway, Шиџијахуанг-хуангхуа, Шитаја Кингдао-Јинхуан Експетот, Пекинг-Кунминг патот поминува, уживајќи удобен транспорт. Нашата компанија започна во неорганска хемиска индустрија на сол во прелиминарниот период. Моментално нашата компанија се состои од три независни правни ентитети и 5 бизнис оддели, вклучително и одделот за претпријатие, неорганскиот оддел за сол. Органистички оддел, трговскиот оддел и опасен оддел. Постојат повеќе од 1.000 вработени вклучувајќи преку 200 професионални техничари. Во 2009 година оперативните приходи ја надминаа РМБ 500 милиони. Сега нашата компанија е вклучена во Р иД, производство и извоз на неоргански солни производи и се рангира на прво место во Р и Д и производство на специјални неоргански производи на сол. Нашите главни производи вклучуваат флориди, ретки земни флориди, неоргански оксиди, нитрати, карбонат, фосфати и флуоресен барут, а ние исто така продаваме различни органи. Покрај тоа, Нашата компанија поседува професионален неоргански истражувачки тим за сол и увозни и извозни претпријатија и е хемиска индустриска претпријатија која интегрира производство, Снабдување, маркетинг, научни истражувања, индустријата и трговијата и вклучени во менаџментот на производите, трговски менаџмент и управување на капиталот. Поради континуираниот развој и професионализам, нашата компанија доби дозволи за извоз и квалификации за продажба и извоз на опасни хемикалии, Клас II и клас III хемикалии објавени од страна на Државната администрација за безбедност на работната, Министерството за трговија и Министерството за заштита на животната средина во 2010 година, за да ги задоволи потребите на меѓународниот пазар и стана прв извозник на опасен. хемикалии и претходни хемикалии во Хеби. Во принципот на „Внимателна служба, квалитет Прво, научен развој“, настојуваме да изградиме век стара претпријатија, Врши управување со квалитет во строг согласност со Системот за менаџмент на квалитет, Забрзување на развојот и воспоставување целосен систем за квалитетна уверување. Во меѓувреме, нашата компанија се труди да стане неорганска хемиска индустрија за сол поради опрема од прва стапка, високо-стандардна квалитет, одлична услуга за продавање и силни конкурентни предности.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Магнезиумот оксид MgO знаење на содржина

Кога станува збор за магнезиум оксид, верувам дека сите се запознаени со тоа. Дали ја знаете разликата помеѓу обичниот магнезиум оксид MgO и активиран магнезиум оксид? Што значи содржината? Да погледнеме денес.


Магнезиумот оксид MgO активноста е важен индикатор.

Кога температурата е 700 °C, максималната стапка на конвертирање достигнува максимална вредност, и стапката на резиденцијата е поврзана со површината на магнезиумот оксид. На опсегот од 900-1000 ℃, со зголемување на температурата, Основната магнезиумска карбонат произведува магнезиум оксид MgO со ниска активност.


Улогата на магнезиумот оксид MgO во животот.

Ќе видиме секакви облеки на боја на улицата, што ќе ни натера да се чувствуваме пријатни на очите, Сите се поради магнезиумот оксид MgO. Магнезиумот оксид не само што може да ја направи нашата облека прекрасна, туку и да го прави нашиот живот. Во процесот на производство на магнезиум оксид, треба да се додаде хемискиот суров материјал наречен магнезиум оксид, Каква е улогата на магнезиумот оксид во магнезиумот оксид?


Сјајна боја, подготвување мастило и метод на употреба

Сјајна боја, подготвување на мастилото и методот на употребата на претходните пост: Кина развија оптички материјал за обвивка следна пост:


Оптички обврски и анализа на знаење поврзанин

Оптичко обврзано и анализа на знаење претходно пост: се очекува да ја осветли перспективата на катодните материјали на литиум ио


Магнезиумот оксид MgO имот за инализација примени за полничите на кабл

Активираниот магнезиум оксид MgO има неверојатни карактеристики на добра изолација.


Се очекува да се намали реткиот приход на светилни материјали, а се очекува да го осветли перформанството на катодните материјали на литиум ион ба.

Ретки за светилни материјали се намалува. Се очекува да го осветли перформансот на катодните материјали на литиумот ион батерии претходно: Оптична обврска и анализа на знаење поврзани


Кратко воведување на Циркониум Флорид ZrF4

Основната карактеристика на Зиркониум Флорид ZrF4 е неговата лесна апсорпција на хидроген, азот и кислород. Оксигенот има силна врска со кислород. Кога кислород е распуштен на 1000 °C, тој се зголемува значително, и мазниот оксид филм лесно се формира на површината на грешката, а нејзината морфологија е слична на челик. Коррозијата отпорна, но резлив во хидроген киселина и аква регија.


Гледај Повеќе