RóLUNK

Liche opto co., ltd. található shijiazhuang-egy gyönyörű közlekedési csomópont, 260km-re pekingtől, 330km-re tianjin és 25km-re shijiazhuang repülőtér, öt gyorsforgalmi út-peking-hongkong-makaó gyorsforgalmi út, shijiazhuang-huanghua gyorsforgalmi út, shitai gyorsforgalmi út, qingdao-yinchuan gyorsforgalmi út, peking-kunming gyorsforgalmi út áthalad, kényelmes szállítást élvezve. Cégünk elkezdte a szervetlen só vegyipar az előzetes időszakban. Jelenleg cégünk három független jogi személyből és 5 üzleti részlegből áll, beleértve a vállalati részleget, a szervetlen só részleget, az organika osztályt, a kereskedelmi osztályt és a veszélyes cikk osztályt. Több mint 1000 alkalmazottja van, köztük több mint 200 professzionális technikus. 2009-ben a művelet bevétele meghaladta az 500 millió rmb-t. Most cégünk foglalkozik a kutatás-fejlesztés, termelés és export szervetlen só termékek és első helyen áll a k + f és a speciális szervetlen só termékek termelése. Főbb termékeink közé tartoznak a fluoridok, ritkaföldfémek fluoridok, szervetlen oxidok, nitrátok, karbonátok, foszfátok és fluoreszcens porok, és mi is értékesíteni a különböző szerves anyagok. Ezen túlmenően, cégünk birtokol egy professzionális szervetlen só kutatócsoport és egy import és export vállalkozás, és egy vegyipari vállalkozás integráló termelés, ellátás, marketing, tudományos kutatás, ipar és kereskedelem és foglalkozik termékmenedzsment, kereskedelmi menedzsment és tőkemenedzsment. A folyamatos fejlődés és professzionalizmus révén cégünk megszerezte a veszélyes vegyi anyagok, a ii. és iii. osztályú prekurzor vegyi anyagok értékesítésének és exportjának minősítéseit, a munkavédelmi állami igazgatás által kiadott exportengedélyeket, A kereskedelmi minisztérium és a környezetvédelmi minisztérium 2010-ben a nemzetközi piac igényeinek kielégítésére és a veszélyes vegyi anyagok és prekurzor vegyi anyagok első exportőrévé vált hebei-ben. A „ figyelmes szolgáltatás, minőség első, tudományos fejlődés ”alapelvében arra törekszünk, hogy egy évszázados vállalkozást építsünk, a minőségirányítást szigorú iso minőségirányítási rendszernek megfelelően végezzük, gyorsítsa fel a fejlesztést és hozzon létre egy teljes minőségbiztosítási rendszert. Eközben cégünk arra törekszik, hogy az első osztályú berendezések, a magas színvonalú minőség, a kiváló értékesítés utáni szolgáltatás és az erős versenyelőnyök révén a szervetlen só vegyipar csomagolója legyen.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Nátrium-fluorid naf termékekről

Nátrium-fluorid naf termékek nem fluor. Kémiai szempontból a fluornak nincsenek elektronjai, míg a nátrium-fluorid naf termékeiben lévő fluor nátrium-elektront szerzett, így az oxidáció csökken.

2022-09-16 mutass többet

Bevezetés a nátrium-fluorid naf anyag használatához

Nátrium-fluorid naf anyagot elsősorban papírgyártásban, vízkezelésben, zománcban, festészetben, cserzőüzemben, építőanyagokban, mezőgazdaságban és más iparágakban alkalmazzák.

2022-09-20 mutass többet

Bevezetése magnézium-oxid mgo területén szervetlen só magnézium új anyagok

Az elmúlt években, a kifejezés szervetlen só magnézium új anyagok már a forró keresés többször. A szervetlen só magnézium új anyagok csoportjai elsősorban a magnézium-oxid mgo, a magnézium-karbonát, a magnézium-szulfát, a magnézium-hidroxid és a magnézium-termékek vegyületei.

2022-10-14 mutass többet

Világító festék, tinta előkészítése és felhasználási módja

Világító festék, tinta előkészítése és felhasználási módja previous post: kína kifejlesztett egy optikai bevonat anyag next post: none

2018-01-11 mutass többet

Kalcium-oxid cao előállítása

Kalcium-oxid cao más nevek, mint például: égetett mész, égett mész, pörkölt mész.

2022-10-31 mutass többet

Óvintézkedések kalcium-oxid cao használata esetén

Ha a kalcium-oxid cao hosszú ideig van kitéve a levegőnek, akkor a szén-dioxidot elnyeli és porított kalcium-karbonáttá alakítja, ami nem érheti el a tófertőtlenítés hatását.

2022-11-03 mutass többet

Kalcium-oxid cao lehet használni több iparágban

A kalcium-oxid cao a cementgyártásban használt fő összetevő. Ez egy széles körben elérhető és megfizethető bázis. A felhasználás előtt a világ égetett mésztermelésének több mint felét kalcium-hidrogén-oxid cao-vá alakítják. Használjon égetett mész tisztítani ivóvíz.

2022-11-02 mutass többet

Kalcium-oxid cao hatása és felhasználása

Kalcium-oxid cao alias égetett mész, kémiai szimbóluma cao. A fizikai tulajdonságok fehér részecskéknek tűnnek, a szennyesek szürkésfehérek, világossárgák vagy sötétszürkék, ha törmelékeket tartalmaznak, főleg a párásításhoz használják, és acélhoz, növényvédő szerekhez használhatók, nedvességálló szárítóanyagok, bőrkészítmények és az alkohol kiszáradása stb.

2022-11-01 mutass többet

mutass többet