O NAMA

Liche Opto Co, Ltd. je smješten u Shijiazhuang-prelijepo prometno čvorište, 260km od Pekinga, 330km udaljen od Tianjin i 25km udaljen od Shijiazhuang Airport, sa pet autoputa-Beijing-Hong Kong-Macau autoput, Shijiazhuang-Huanghua autoput, Shitai autoput, Qingdao-Yinchuan autoput, Peking-Kunming autoput prolazi kroz, uživajući u povoljnom prijevozu. Naša tvrtka je započela u anorganskoj kemijskoj industriji soli u preliminarnom razdoblju. Trenutno naša tvrtka se sastoji od tri nezavisna pravna entiteta i 5 poslovnih odjela, uključujući odjel za poduzetništvo, anorganski odjel za soli, Odjel za organe, odjel za trgovinu i odjel za opasni članak. Postoji više od 1.000 zaposlenih, uključujući preko 200 profesionalnih tehničara. U 2009. godini prihodi od poslovanja premašili su 500 milijuna RMB. Sada je naša tvrtka uključena u istraživanje i razvoj, Proizvodnja i izvoz anorganskih proizvoda soli i na prvom mjestu u istraživanju i razvoju i proizvodnji posebnih anorganskih proizvoda soli. Naši glavni proizvodi uključuju fluoride, rijetke zemaljske fluoride, anorganske oksidi, nitrate, karbonate, fosfati i fluorescentni prah, a također prodajemo razne organske proizvode. Osim toga, naša tvrtka je vlasnik profesionalnog istraživačkog tima anorganske soli i uvoznog i izvoznog poduzeća u kemijskoj industriji koja integrira proizvodnju, opskrba, marketing, znanstvena istraživanja, industrija i trgovina te uključeni u upravljanje proizvodima, upravljanje trgovinom i upravljanje kapitalom. Na temelju kontinuiranog razvoja i profesionalnosti, naše tvrtke je dobilo izvozne dozvole i kvalifikacije za prodaju i izvoz opasnih kemikalija, Uredbe (EU) br. Ministarstvo trgovine i Ministarstvo za zaštitu okoliša 2010. kemikalije i prethodne kemikalije u Hebeiu. U načelu "Obstojne službe, Kvaliteta prvo, Znanstveni razvoj", nastojimo izgraditi stoljetno poduhvat, provodi upravljanje kvalitetom u strogom sukladnosti s ISO sustavom upravljanja kvalitetom, ubrzati razvoj i uspostaviti kompletan sustav osiguranja kvalitete. U međuvremenu, naša tvrtka nastoji da postane paceseter u anorganskoj kemijskoj industriji soli na temelju prvoklasne opreme, visoke kvalitete, odličan poslije prodaje i jake konkurentne prednosti.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

O proizvodima natrijevog fluorida NaF

Natrijev fluorid NaF proizvodi nisu fluor. Sa hemijskog gledišta, fluor nema elektrona, dok je fluor u proizvodima natrijevog fluorida NaF dobio elektron natrija, tako da se oksidacija smanjuje.

2022-09-16 vidi više

Uvod u uporabu materijala natrijevog fluorida NaF

Natrijev fluorid NaF materijal se uglavnom koristi u proizvodnji papira, pročišćavanju vode, emajl, bojanju, solariju, građevinskim materijalima, poljoprivreda i ostale industrije.

2022-09-20 vidi više

Fizikalna i kemijska svojstva litija fluorida LiF

Litijjev hidrogenfluorid (LiHF2) može se proizvoditi s hidrofluoridnim kiselinom, i litijum fluorid LiF i litijjev hidroksid dvostruka sol (LiF·LiOH) mogu se proizvesti litijem hidroksidom.

2022-12-01 vidi više

Uvođenje MgO magnezijevog oksida u polju anorganske soli magnezij

Posljednjih godina, izraz anorganske soli magnezijum novi materijali Grupe anorganskih soli magnezijeva novih materijala uglavnom su spojevi magnezijevog oksida MgO, magnezijev karbonat, magnezijev sulfat, magnezijev hidroksid i magnezijev proizvod.

2022-10-14 vidi više

Kako se magnezijev oksid MgO koristi za poliranje

S mikroskopskog gledišta, magnezijum oksida MgO ima oštar oblik, tako da ima dobar učinak brušenja i pogodan je za poliranje i fino poliranje.

2023-01-03 vidi više

Svjetla boja, priprema tinte i način uporabe

Svjetla boja, priprema tinte i način uporabe Prethodna post:Kina je razvila optički materijal za premazanje Next post:Nige

2018-01-11 vidi više

Priprema kalcijev oksid CaO

Kalcijev oksid CaO ima druga imena kao što su: Život, spaljeni vapna, pečena vapna.

2022-10-31 vidi više

Mjere opreza pri primjeni kalcijevog oksida CaO

Ako kalcijev oksid CaO bude dugo izložen vazduhu, on će apsorbirati ugljični dioksid i pretvoriti u kalcijev karbonat u prahu. koji ne može postići učinak dezinfekcije ribnjaka.

2022-11-03 vidi više

vidi više