TIETOJA

Liche Opto Co. Ltd. sijaitsee Shijiazhuang-kaunis liikenne hub, 260 km päässä Pekingistä, 330km päässä Tianjin ja 25km päässä Shijiazhuang lentokentältä, viisi laskuväyliä-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua Expressway, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan moottoritie, Peking-Kunming moottoritie läpi, nauttii kätevästi kuljetuksesta. Yrityksemme aloitti epäorgaanisen suolakemiateollisuuden alkukaudella. Tällä hetkellä yrityksemme koostuu kolmesta riippumattomasta oikeushenkilöstöstä ja 5 liiketoimintaa, kuten yritysosasto, epäorgaanisesta suolaosastosta, orgaanisten osasto, kauppaosasto ja vaarallinen artikkeli osasto. Yli 1 000 työntekijää, joihin kuuluu yli 200 ammattiteknikkoa. Toiminnan tulot ylittivät vuonna 2009 500 miljoonaa korkeakoulua. Nyt yrityksemme on harjoittanut T&K-toimintaa, Epäorgaanisten suolatuotteiden tuotanto ja vienti, ja ne ovat ensisijaisesti tutkimus- ja kehitystoiminnassa ja erityisten epäorgaanisten suolatuotteiden tuotannossa. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat fluoridit, harvinaiset maan fluoridit, epäorgaaniset oksidit, nitraatit, karbonaatit, Fosfaatteja ja fluoresoivaa jauhetta, ja myymme myös erilaisia orgaanisia aineita. Lisäksi, yrityksemme omistaa ammatillisen epäorgaanisen suolatutkimusryhmän ja tuonti- ja vientiyrityksen sekä kemianteollisuuden yritys, joka integroi tuotantoa, tarjonta, markkinointi, tieteellinen tutkimus, teollisuus ja kauppa sekä osallistuvat tuotteiden hallintaan, kaupan hallintaan ja pääoman hallintaan. Jatkuvan kehityksen ja ammattitaidon vuoksi yrityksemme hankki vientilupat sekä vaarallisten kemikaalien myynnin ja viennin pätevyys, Valtion työturvallisuuden hallinnon myöntämät luokan II ja III lähtöaineet, Kauppaministeriö ja ympäristönsuojeluministeriö vuonna 2010 vastaamaan kansainvälisten markkinoiden tarpeisiin ja tuli ensimmäinen vaarallisten viejä Kemikaalit ja lähtökemikaalit Hebeissa. "Tatava palvelu, laatu ensin, tieteellinen kehitys", pyrimme rakentamaan vuosisadan vanhan yrityksen, suorittaa laadunhallintaa täysin ISO-laadunhallintajärjestelmän mukaisesti, nopeuttaa kehitystä ja luoda täydellinen laadunvarmistusjärjestelmä. Samaan aikaan yrityksemme pyrkii epäorgaaniseen suolakemialliseen teollisuuteen ensiluokkaisen laitteen ansiosta. korkeatasoinen laatu, erinomainen myynnin jälkeinen palvelu ja vahvoja kilpailuetuja.

Katso lisää

UUTISET

Magnesiumoksidi MgO-sisältötiedot

Mitä tulee magnesiumoksidi MgO, uskon, että kaikki tuntevat sen. Tiedätkö eron tavallisen magnesiumoksidi MgO:n ja aktivoidun magnesiumoksidi MgO:n välillä? Mitä sisältö tarkoittaa? Katsotaanpa tänään.

2022-03-30 Katso lisää

Magnesiumoksidi MgO-aktiivisuus on tärkeä indikaattori

Kun lämpötila on 700 °C, suurin muuntonopeus saavuttaa enimmäisarvon, ja asuinpaikka on suhteessa magnesiumoksidin pinta-alaan. Alueella 900-1000 R kalsinoitu perus magnesiumkarbonaatti tuottaa magnesiumoksidia MgO vähän aktiivisuutta.

2022-04-08 Katso lisää

Magnesiumoksidi MgO:n rooli elämässä.

Näemme kaikenlaisia värikkäitä vaatteita kadulla, jotka saavat meidät miellyttämään silmiä, jotka kaikki johtuvat magnesiumoksidi MgO. Magnesiumoksidi ei vain tekee vaatteista kauniita, mutta myös tekee elämämme värikkäitä. Magnesiumoksidin tuotantoprosessissa on lisättävä kemiallinen raaka-aine nimeltä magnesiumoksidi, Mikä on magnesiumoksidin rooli magnesiumoksidissa?

2022-04-06 Katso lisää

Valomamaali, musteen valmistus ja käyttötapa

Valoisa maali, musteen valmistus ja käyttötapa Edellinen viesti:Kiina on kehittänyt optisen pinnoitusmateriaalin Next post:Nonen

2018-01-11 Katso lisää

Magnesiumoksidi MgO eristävät ominaisuudet, joita sovelletaan kaapelin täyttöaineet

Aktivoitu magnesiumoksidi MgO on hyvän eristyksen merkittävät ominaisuudet.

2022-04-02 Katso lisää

Lyhyt esittely Zirkonium Fluoridi ZrF4

Zirkoniumfluoridi ZrF4:n perusominaisuus on sen helppo imeytyminen vedyn, typen ja hapen. Happi on vahva affiniteetti happiin. Kun happi liukenee 1000 °C:ssa, sen tilavuus suurenee merkittävästi, ja sileä oksidikalvo muodostuu helposti vikan pinnalle, ja sen morfologia on samankaltainen kuin teräs. Korroosionkestävä, mutta liukenee vetyhappoon ja vesiviljelyyn.

2022-04-13 Katso lisää

Onko magnesiumoksidi MgO puhdas aine

Magnesiumoksidi MgO on yhdiste, ja yllä olevasta voidaan nähdä, että yhdiste on puhdas aine, joten on selvää, että magnesiumoksidi MgO on puhdas aine.

2022-04-12 Katso lisää

Zirkoniumfluoridi ZrF4:n levittäminen

Zirkoniumfluoridi ZrF4 voi imeä pakokaasua, vetyä, happea ja muita kaasuja, ja sen absorptiokyky vastaa litiumin ja titaanin absorptiokykyä. Kun lämpötila on yli 9 °C, kytkentäalue voi imeä typpeä väkivaltaisesti; 2 °C:ssa, 100 g metallioksideja voi absorboida 817 litraa vetyä, joka on yli 800 000 kertaa rautaa.

2022-04-15 Katso lisää

Katso lisää