TIETOJA

Liche Opto Co. Ltd. sijaitsee Shijiazhuang-kaunis liikenne hub, 260 km päässä Pekingistä, 330km päässä Tianjin ja 25km päässä Shijiazhuang lentokentältä, viisi laskuväyliä-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua Expressway, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan moottoritie, Peking-Kunming moottoritie läpi, nauttii kätevästi kuljetuksesta. Yrityksemme aloitti epäorgaanisen suolakemiateollisuuden alkukaudella. Tällä hetkellä yrityksemme koostuu kolmesta riippumattomasta oikeushenkilöstöstä ja 5 liiketoimintaa, kuten yritysosasto, epäorgaanisesta suolaosastosta, orgaanisten osasto, kauppaosasto ja vaarallinen artikkeli osasto. Yli 1 000 työntekijää, joihin kuuluu yli 200 ammattiteknikkoa. Toiminnan tulot ylittivät vuonna 2009 500 miljoonaa korkeakoulua. Nyt yrityksemme on harjoittanut T&K-toimintaa, Epäorgaanisten suolatuotteiden tuotanto ja vienti, ja ne ovat ensisijaisesti tutkimus- ja kehitystoiminnassa ja erityisten epäorgaanisten suolatuotteiden tuotannossa. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat fluoridit, harvinaiset maan fluoridit, epäorgaaniset oksidit, nitraatit, karbonaatit, Fosfaatteja ja fluoresoivaa jauhetta, ja myymme myös erilaisia orgaanisia aineita. Lisäksi, yrityksemme omistaa ammatillisen epäorgaanisen suolatutkimusryhmän ja tuonti- ja vientiyrityksen sekä kemianteollisuuden yritys, joka integroi tuotantoa, tarjonta, markkinointi, tieteellinen tutkimus, teollisuus ja kauppa sekä osallistuvat tuotteiden hallintaan, kaupan hallintaan ja pääoman hallintaan. Jatkuvan kehityksen ja ammattitaidon vuoksi yrityksemme hankki vientilupat sekä vaarallisten kemikaalien myynnin ja viennin pätevyys, Valtion työturvallisuuden hallinnon myöntämät luokan II ja III lähtöaineet, Kauppaministeriö ja ympäristönsuojeluministeriö vuonna 2010 vastaamaan kansainvälisten markkinoiden tarpeisiin ja tuli ensimmäinen vaarallisten viejä Kemikaalit ja lähtökemikaalit Hebeissa. "Tatava palvelu, laatu ensin, tieteellinen kehitys", pyrimme rakentamaan vuosisadan vanhan yrityksen, suorittaa laadunhallintaa täysin ISO-laadunhallintajärjestelmän mukaisesti, nopeuttaa kehitystä ja luoda täydellinen laadunvarmistusjärjestelmä. Samaan aikaan yrityksemme pyrkii epäorgaaniseen suolakemialliseen teollisuuteen ensiluokkaisen laitteen ansiosta. korkeatasoinen laatu, erinomainen myynnin jälkeinen palvelu ja vahvoja kilpailuetuja.

Katso lisää

UUTISET

Tietoja Natriumfluoridi NaF tuotteista

Natriumfluoridi NaF-tuotteet eivät ole fluoria. Fluorilla ei ole elektroneja. Natriumfluoridi NaF-tuotteiden fluori on saanut natriumelektronin, joten hapettuminen vähenee.

2022-09-16 Katso lisää

Johdanto Natriumfluoridi NaF-materiaalin käyttö

Natriumfluoridi NaF-materiaalia käytetään pääasiassa paperinvalmistuksessa, veden käsittelyssä, emalin, maalaus, parkitus, rakennusmateriaaleissa, maatalous ja muu teollisuus.

2022-09-20 Katso lisää

Magnesiumoksidin MgO:n käyttöönotto epäorgaanisen suolan kentällä Magnesium Uudet materiaalit

Viime vuosina, termi epäorgaaninen suola magnesium uusia materiaaleja on ollut kuumaa hakua useita kertoja. Epäorgaanisen suolan magnesiumin uusien materiaalien ryhmät ovat pääasiassa magnesiumoksidin MgO- ja magnesiumkarbonaatin yhdisteitä, magnesiumsulfaatti, magnesiumhydroksidi ja magnesiumtuotteet.

2022-10-14 Katso lisää

Valomamaali, musteen valmistus ja käyttötapa

Valoisa maali, musteen valmistus ja käyttötapa Edellinen viesti:Kiina on kehittänyt optisen pinnoitusmateriaalin Next post:Nonen

2018-01-11 Katso lisää

Kalsiumoksidi CaO:n valmistus

Kalsiumokside CaO on muita nimiä, kuten: Nahka, palanut kalkki, paahdettu kalkki.

2022-10-31 Katso lisää

Varotoimet, kun käytetään kalsiumoksidi CaO

Jos kalsiumoksidi CaO altistuu pitkään ilmaan, se imee hiilidioksidia ja muuttaa siitä kalsiumkarbonaatin jauheeksi. joka ei saada aikaan lammen desinfioinnin vaikutusta.

2022-11-03 Katso lisää

Kalsiumoksidi CaO voidaan käyttää useilla teollisuudenaloilla

Kalsiumoksidi CaO on tärkein sementin tuotannossa käytettävä ainesosa. Se on laajasti saatavilla ja edullinen pohja. Ennen käyttöä yli puolet maailman nopean lihantuotannosta muunnetaan vedyksi kalsiumoksidi CaO:ksi. Puhdista juomavettä.

2022-11-02 Katso lisää

Kalsiumoksidi CaO:n vaikutukset ja käyttötarkoitukset

Kalsiumoksidi CaO alias nopea, sen kemiallinen symboli on CaO. Fyysiset ominaisuudet näyttävät olevan valkoisia hiukkasia. vaaleankeltainen tai tummanharmaa, kun ne sisältävät pääasiassa kosteuttamiseen käytettäviä jätteitä, ja niitä voidaan käyttää teräksessä, torjunta-aineet, kosteuskestävät kuivatusaineet, nahavalmisteet ja alkoholin kuivuminen ym.

2022-11-01 Katso lisää

Katso lisää