Πληροφορίες για τη

Liche Opto Co, Ltd. βρίσκεται στο Shijiazhuang-ένα όμορφο κόμβο κυκλοφορίας, 260 χιλιόμετρα μακριά από το Πεκίνο, 330 χιλιόμετρα μακριά από Tianjin και 25 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο Shijiazhuang, με πέντε ταχείας δρόμους-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua Expressway, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan Expressway, Πεκίνο-Kunming Expressway διέρχεται, απολαμβάνοντας βολική μεταφορά. Η εταιρεία μας ξεκίνησε στην ανόργανη χημική βιομηχανία αλατιού κατά την προκαταρκτική περίοδο. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία μας αποτελείται από τρεις ανεξάρτητες νομικές οντότητες και 5 επιχειρηματικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων της υπηρεσίας επιχειρήσεων, ανόργανο αλάτι, Τμήμα βιολογικών, τμήμα εμπορίου και επικίνδυνο άρθρων. Υπάρχουν περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 200 επαγγελματίες τεχνικοί. Το 2009, τα έσοδα της επιχείρησης υπερέβησαν τα 500 εκατ. RMB. Τώρα η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Ε&Α, παραγωγή και εξαγωγή ανόργανων προϊόντων αλατιού και κατατάσσονται πρώτα στην Ε&Α και στην παραγωγή ειδικών ανόργανων προϊόντων αλάτων. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν φθορίδια, σπάνια φθορίδια, ανόργανα οξείδια, νιτρώδη, ανθρακικά, φωσφορικά και φθορίζοντα σκόνες, και πωλούμε επίσης διάφορα οργανικά. Επιπλέον, Η εταιρεία μας κατέχει μια επαγγελματική ερευνητική ομάδα ανόργανου αλατιού και μια επιχείρηση εισαγωγής και εξαγωγής και είναι επιχείρηση χημικής βιομηχανίας που ενσωματώνει την παραγωγή, Προμήθεια, μάρκετινγκ, επιστημονική έρευνα, βιομηχανία και εμπόριο και ασχολούνται με τη διαχείριση των προϊόντων, τη διαχείριση του εμπορίου και τη διαχείριση κεφαλαίων. Με τη συνεχή ανάπτυξη και επαγγελματισμό, η εταιρεία μας απέκτησε άδειες εξαγωγής και τα προσόντα για πωλήσεις και εξαγωγές επικίνδυνων χημικών ουσιών, πρόδρομες χημικές ουσίες κατηγορίας ΙΙ και ΙΙΙ που εκδίδονται από την Κρατική Διοίκηση Ασφάλειας Εργασίας, Το Υπουργείο Εμπορίου και το Υπουργείο Προστασίας του Περιβάλλοντος το 2010 να καλύψουν τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς και να γίνει ο πρώτος εξαγωγέας επικίνδυνων χημικές ουσίες και πρόδρομες χημικές ουσίες στο Hebei. Στην αρχή της «Προσεχιστικής Υπηρεσίας, Ποιότητας Πρώτα, Επιστημονική Ανάπτυξη», προσπαθούμε να χτίσουμε μια επιχείρηση παλιά αιώνα, διενεργεί διαχείριση ποιότητας σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO, να επιταχύνει την ανάπτυξη και να δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα διασφάλισης της ποιότητας. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία μας προσπαθεί να γίνει ένας βηματοδότης στην ανόργανη χημική βιομηχανία αλατιού μέσω του εξοπλισμού πρώτης τάξεως, υψηλής ποιότητας, εξαιρετική υπηρεσία μετά την πώληση και ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Σχετικά με προϊόντα φθοριούχου νατρίου NaF

Τα προϊόντα φθοριούχου νατρίου δεν είναι φθόριο. Από χημική άποψη, το φθόριο δεν έχει ηλεκτρόνια. ενώ το φθόριο σε προϊόντα φθοριούχου νατρίου NaF έχει κερδίσει ένα ηλεκτρόνιο νατρίου, έτσι η οξείδωση μειώνεται.


Εισαγωγή στη χρήση υλικού φθοριούχου νατρίου NaF

Το υλικό του νατρίου φθορίου NaF χρησιμοποιείται κυρίως στην κατασκευή χαρτιού, επεξεργασία νερού, σμάλτο, ζωγραφική, δέψη, οικοδομικά υλικά, γεωργία και άλλες βιομηχανίες.


Εισαγωγή του MgO οξειδίου του μαγνησίου στο πεδίο ανόργανου άλατος μαγνησίου Νέα Υλικά

Τα τελευταία χρόνια, ο όρος ανόργανο αλάτι μαγνήσιο νέα υλικά έχει βρεθεί στην ζεστή αναζήτηση αρκετές φορές. Οι ομάδες των ανόργανων αλάτων νέων υλικών μαγνησίου είναι κυρίως ενώσεις του MgO, του ανθρακικού μαγνησίου, θειικό μαγνήσιο, υδροξείδιο του μαγνησίου και προϊόντα μαγνησίου.


Φωτεινή χρώμα, παρασκευή μελάνης και μέθοδος χρήσης

Φωτεινή μπογιά, προετοιμασία μελάνης και μέθοδος χρήσης Προηγούμενη άρθρο:


Παρασκευή οξειδίου του ασβεστίου CaO

Οξείδιο του ασβέστιου CaO έχει άλλα ονόματα όπως: Ζιγάρο, καμένο ασβέστιο, Ψητό ασβέστη.


Προφυλάξεις κατά τη χρήση οξειδίου του ασβεστίου CaO

Αν το οξείδιο του ασβέστιου CaO εκτίθεται στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα απορροφήσει διοξείδιο του άνθρακα και θα το μετατρέψει σε σκόνη ανθρακικού ασβεστίου. που δεν μπορούν να επιτύχουν την επίδραση της απολύμανσης της λίμνης.


Οξείδιο του ασβέστιου CaO μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές βιομηχανίες

Οξείδιο του ασβέστιου CaO είναι το κύριο συστατικό που χρησιμοποιείται στην παραγωγή τσιμέντου. Είναι μια ευρέως διαθέσιμη και προσιτή βάση. Πριν χρησιμοποιηθεί, πάνω από το ήμισυ της παγκόσμιας παραγωγής γρήγορων μετατρέπεται σε υδρογόνο Οξείδιο του Ασβέστιου CaO. Χρησιμοποιήστε ταχύτητα για να καθαρίσετε το πόσιμο νερό.


Επιδράσεις και χρήσεις του οξειδίου του ασβεστίου CaO

Οξείδιο του ασβέστιου CaO ονομάζεται γρήγορο, το χημικό του σύμβολο είναι CaO. Φυσικές ιδιότητες φαίνεται να είναι λευκά σωματίδια. ανοικτό κίτρινο ή σκούρο γκρι όταν περιέχουν συντρίμμια, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την αφυγραντοποίηση, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χάλυβα, παρασιτοκτόνα, υγρασία αποξηραμένα, παρασκευάσματα δερμάτινων, και αφυδάτωση της αλκοόλης κλπ.


Δείτε περισσότερα