OM OS

Liche Opto Co. Ltd. er beliggende i Shijiazhuang-et smuk trafiknavn, 260 km fra Beijing, 330 km væk fra Tianjin og 25 km fra Shijiazhuang Lufthavn, med fem motorveje-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua Expressway, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan Expressway, Beijing-Kunming Expressway passerer, nyder praktisk transport. Vores virksomhed startede i uorganisk salt kemisk industri i den indledende periode. Vores virksomhed består i øjeblikket af tre uafhængige juridiske enheder og 5 erhvervsafdelinger, herunder uorganisk saltafdeling, Økologiske afdeling, handelsafdeling og farlige artikler afdeling. Der er mere end 1.000 medarbejdere, herunder over 200 professionelle teknikere. I 2009 oversteg driftsindtægterne 500 mio. RMB. Nu er vores virksomhed involveret i forskning og udvikling, produktion og eksport af uorganiske saltprodukter og rangerer først inden for F&U og produktion af særlige uorganiske saltprodukter. Vores vigtigste produkter omfatter fluorider, sjældne jordarters fluorider, uorganiske oxider, nitrater, karbonater, fosfater og fluorescerende pulver, og vi sælger også forskellige økologiske stoffer. Desuden er der tale om følgende: Vores virksomhed ejer en professionel uorganisk saltforskningshold og en import- og eksportvirksomhed og er en kemisk industrivirksomhed, der integrerer produktionen udbud, markedsføring, videnskabelig forskning, industri og handel og beskæftiger sig med produktforvaltning, handelsforvaltning og kapitalforvaltning. I kraft af en fortsat udvikling og professionalisme opnåede vores virksomhed eksporttilladelser og kvalifikationer til salg og eksport af farlige kemikalier, klasse II- og klasse III-prækursorkemikalier udstedt af den statslige arbejdssikkerhedsstyring Handelsministeriet og Miljøministeriet i 2010 for at imødekomme det internationale markeds behov og blev den første eksportør af farlige kemikalier og prækursorer i Hebei. I princippet om "Attentive Service, Kvalitet Først, Videnskabelig Udvikling", stræber vi efter at opbygge en århundrede gammel virksomhed, udføre kvalitetsstyring i streng overensstemmelse med ISO-kvalitetsstyringssystemet fremskynde udviklingen og etablere et komplet kvalitetssikringssystem. I mellemtiden bestræber vores virksomhed sig på at blive en pacesetter inden for uorganisk salt kemisk industri i kraft af førsteklasses udstyr, høj kvalitet, fremragende eftersalg service og stærke konkurrencemæssige fordele.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Om Natrium Fluorid NaF produkter

Natriumfluorid NaF-produkter er ikke fluor. Fra et kemisk synspunkt har fluor ingen elektroner. mens fluor i natriumfluorid NaF produkter har fået en elektron af natrium, så oxidationen reduceres.

2022-09-16 Se mere

Introduktion til anvendelsen af natriumfluorid NaF-materiale

Natriumfluorid NaF materiale anvendes hovedsageligt i papirfremstilling, vandbehandling, emalje, maleri, garvning, byggematerialer, Landbrug og andre industrier.

2022-09-20 Se mere

Indførelse af MgO af magnesiumoxid i uorganisk salt-området Magnesium Nye materialer

I de senere år har udtrykket uorganisk salt magnesium nye materialer været på den varme søgning flere gange. Grupperne af uorganiskt salt af magnesium nye materialer er hovedsagelig forbindelser af magnesiumoxid MgO, magnesiumcarbonat, magnesiumsulfat, magnesiumhydroxid og magnesiumprodukter.

2022-10-14 Se mere

Lysmaling, tilberedning af blæk og anvendelsesmåde

Lysmaling, blækforberedelse og anvendelsesmetode Forrige indlæg:Kina har udviklet et optisk belægningsmateriale Næste indlæg:

2018-01-11 Se mere

Præparat af calciumoxid CaO

Calcium Oxide CaO har andre navne såsom: Quicklime, Burnt Lime, Ristet kalk.

2022-10-31 Se mere

Forholdsregler ved brug af Calciumoxid CaO

Hvis Calciumoxid CaO udsættes for luften i lang tid, vil det absorbere kuldioxid og gøre det til pulveriseret calciumcarbonat. som ikke kan opnå virkningen af desinficering af vand.

2022-11-03 Se mere

Calciumoxid CaO kan anvendes i flere industrier

Calciumoxid CaO er den vigtigste ingrediens, der anvendes i cementproduktionen. Det er en bredt tilgængelig og overkommelig base. Før den anvendes, omdannes mere end halvdelen af verdens quicklim-produktion til hydrogen Calciumoxid CaO. Brug quicklime til at rense drikkevand.

2022-11-02 Se mere

Virkninger og anvendelse af calciumoxid CaO

Calciumoxid CaO alias quicklime, dens kemiske symbol er CaO. Fysiske egenskaber synes at være hvide partikler, urene er gråhvide, lysegul eller mørkegrå, når de indeholder affald, hovedsagelig anvendt til affugtning, og kan anvendes til stål pesticider, fugtfaste tørremidler, læderpræparater og dehydrering af alkohol osv.

2022-11-01 Se mere

Se mere