OM OS

Liche Opto Co. Ltd. er beliggende i Shijiazhuang-et smuk trafiknavn, 260 km fra Beijing, 330 km væk fra Tianjin og 25 km fra Shijiazhuang Lufthavn, med fem motorveje-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua Expressway, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan Expressway, Beijing-Kunming Expressway passerer, nyder praktisk transport. Vores virksomhed startede i uorganisk salt kemisk industri i den indledende periode. Vores virksomhed består i øjeblikket af tre uafhængige juridiske enheder og 5 erhvervsafdelinger, herunder uorganisk saltafdeling, Økologiske afdeling, handelsafdeling og farlige artikler afdeling. Der er mere end 1.000 medarbejdere, herunder over 200 professionelle teknikere. I 2009 oversteg driftsindtægterne 500 mio. RMB. Nu er vores virksomhed involveret i forskning og udvikling, produktion og eksport af uorganiske saltprodukter og rangerer først inden for F&U og produktion af særlige uorganiske saltprodukter. Vores vigtigste produkter omfatter fluorider, sjældne jordarters fluorider, uorganiske oxider, nitrater, karbonater, fosfater og fluorescerende pulver, og vi sælger også forskellige økologiske stoffer. Desuden er der tale om følgende: Vores virksomhed ejer en professionel uorganisk saltforskningshold og en import- og eksportvirksomhed og er en kemisk industrivirksomhed, der integrerer produktionen udbud, markedsføring, videnskabelig forskning, industri og handel og beskæftiger sig med produktforvaltning, handelsforvaltning og kapitalforvaltning. I kraft af en fortsat udvikling og professionalisme opnåede vores virksomhed eksporttilladelser og kvalifikationer til salg og eksport af farlige kemikalier, klasse II- og klasse III-prækursorkemikalier udstedt af den statslige arbejdssikkerhedsstyring Handelsministeriet og Miljøministeriet i 2010 for at imødekomme det internationale markeds behov og blev den første eksportør af farlige kemikalier og prækursorer i Hebei. I princippet om "Attentive Service, Kvalitet Først, Videnskabelig Udvikling", stræber vi efter at opbygge en århundrede gammel virksomhed, udføre kvalitetsstyring i streng overensstemmelse med ISO-kvalitetsstyringssystemet fremskynde udviklingen og etablere et komplet kvalitetssikringssystem. I mellemtiden bestræber vores virksomhed sig på at blive en pacesetter inden for uorganisk salt kemisk industri i kraft af førsteklasses udstyr, høj kvalitet, fremragende eftersalg service og stærke konkurrencemæssige fordele.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Magnesiumoxid MgO indhold viden

Når det kommer til magnesiumoxid MgO, tror jeg, at alle kender det. Kender du forskellen på almindelig Magnesiumoxid MgO og aktiveret Magnesiumoxid MgO? Hvad betyder indholdet? Lad os se i dag.

2022-03-30 Se mere

Magnesiumoxid MgO aktivitet er en vigtig indikator

Når temperaturen er 700 °C, når den maksimale omregningshastighed den maksimale værdi. og opholdsraten er relateret til overfladearealet af magnesiumoxid. I området 900-1000 Ø, med temperaturstigning, brændt basisk magnesiumcarbonat producerer magnesiumoxid MgO med lav aktivitet.

2022-04-08 Se mere

Magnesiumoxid MgOs rolle i livet

Vi vil se alle slags farverige tøj på gaden, hvilket vil gøre os tiltalende for øjnene, som alle skyldes Magnesiumoxid MgO. Magnesiumoxid kan ikke kun gøre vores tøj smukke, men også gøre vores liv farverige. I fremstillingsprocessen af magnesiumoxid skal der tilsættes et kemisk råmateriale kaldet magnesiumoxid. Så hvad er magnesiumoxids rolle i magnesiumoxid?

2022-04-06 Se mere

Lysmaling, tilberedning af blæk og anvendelsesmåde

Lysmaling, blækforberedelse og anvendelsesmetode Forrige indlæg:Kina har udviklet et optisk belægningsmateriale Næste indlæg:

2018-01-11 Se mere

Optisk overfladebehandling og tilhørende analyse af viden

Optisk belægning og relateret viden analyse Forrige indlæg:NoneNæste indlæg:Rare jordlysende materialer indtægt nedgang, forventes at oplyse ydeevnen af katodematerialer af lithium io

2018-01-11 Se mere

Magnesiumoxid MgO isolerende egenskaber anvendt på kabelfyldning

Aktiveret Magnesiumoxid MgO har de bemærkelsesværdige egenskaber ved god isolering.

2022-04-02 Se mere

Sjældne jordarter luminescerende materialer faldende indtægt, forventes at lyse ydeevnen af katodematerialer af lithium-ion bab

Indtægtsnedgangen af sjældne jordarterende materialer forventes at oplyse ydeevnen af katodmaterialer af lithium ion batterier Forrige indlæg: Optisk belægning og tilhørende analyse af viden

2018-01-11 Se mere

En kort introduktion til Zirconium Fluorid ZrF4

Den grundlæggende egenskab af Zirconium Fluorid ZrF4 er dens nem optagelse af hydrogen, nitrogen og ilt. Ilt har en stærk affinitet til ilt. Når ilt opløses ved 1000 °C, øges mængden betydeligt og en glat oxidfolie dannes let på overfladen af fejlen, og dens morfologi svarer til den af stål. Korrosionsbestandig, men opløseligt i hydrogensyre og akva-regia.

2022-04-13 Se mere

Se mere