O NAMA

Liche Opto Co., Ltd. Nalazi se u Shijiazhuang-lejepi saobraćaja hub, 260 km daleko od Pekinga, 330 km daleko od Tianjin i 25 km daleko od aerodroma Shijiazhuang, sa pet ekspresnim putem-Beijing-Hong Kong-Macau Expressway, Shijiazhuang-Huanghua Expressway, Shitai Expressway, Qingdao-Yinchuan Expressway, Peking-Kunming Expressway prolazi kroz, isluživaći prilagodnu transportu. Naša kompanija je počela u neorganičkoj kemijskoj industriji sola u preliminarnom periodu. Trenutno naš kompanija se sastoji od tri nezavisnih pravnih entita i 5 poslovnih odjelova uključujući odjela za poduzetnika, inorganičke odjela sale, Organički odjel, trgovinski odjel i opasni odjel članaka. Postoji više od 1000 zaposlenika uključujući preko 200 profesionalnih tehnika. 2009. godine, operacija prihod je prekine RMB 500 miliona. Sada naš kompanija je uključena u R&D, proizvodnja i izvoz inorganijskih sola proizvoda i prvi ranije u R&D i proizvodnju specijalnih inorganičkih solih proizvoda. Naši glavni proizvodi uključuju fluorid, rijetke zemlje fluoride, inorganičke oksidi, nitrate, karbonate, fosfati i fluorescent praća, a također prodajoj različite organike. Osim toga, Naša kompanije posjeduje profesionalni inorganski istraživački tim sola i uvoz i izvoz izoznu poduzetku i je hemijska industrije integrirajući proizvodnju, optim, tržište, naučni istraživanje, industriju i trgovinu i uključeni u upravljanju proizvoda, upravljanje trgovinskog i upravljanja kapitala. Pod nastavnog razvoja i profesionalizma, naša kompanija je dobila izvozne dozvole i kvalifikacije za prodaju i izvoz opasnih hemiliza, Klase II i klase III prekursine hemijke izdane državne administracije bezbjednosti radne, Ministarstvo trgovinska i Ministarstvo za zaštitu okruženje 2010. godine kako bi prijave potrebe međunarodne tržište i postao prvi izvoz opasnih hemijke i prekursine kemike u Hebei. U vrhu "Attentive Service, Quality First, Naučni razvoj", pokušavajumo izgraditi staru poslova, izvršiti upravljanje kvalifikate u striktnom ugovoru sa sistemom upravljanja Quality ISO, ubrzova razvoja i uspostaviti potpunski sistem ovjezdanosti. U međuvremenu, naša kompanije se pokušava da postane pacesetter u neorganičkom hemijskoj industriji solom obzirom prve vružne opreme, visoka standardna kvalifika, odlična usluga nakon prodaja i jake konkurentne prednosti.

pogledajte više proizvoda

PROIZVODI

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Magnezija Oxid MgO sadržaje

Kada dolaze na Magnesium Oxide MgO, vjerujem da svi poznati s to. Znate da razliku između običnog Magnesija Oxide MgO i aktivirana Magnesium Oxide MgO? Šta znači sadržaj? Damo je danas pogledamo.


Aktivnost Magnesije Oxide MgO je važna indikatrac

Kada je temperatura 700 °C, maksimalna stopa konvertacija stigla do maksimalnu vrijednost, i stopa stanovna je povezana sa površinom područje magnezija oksida. Na domet 900-1000 ℃, sa povećanjem temperature, Kalzinna osnovna magnezija karbonat proizvodi Magnesium Oxide MgO sa niskom aktivnosti.


U životu

Videmo svi vrste bojne odjeće na ulici, što nas će osjećati dobrim očima, Svi koji su zbog Magnesija Oxide MgO. Magnezija oksid ne samo može napraviti naše odjeće, već i čini naše život okrani. U proizvodnjim procesa magnezija oksida, mora da se doda hemijski sirnu materijal po imenu magnezija oksidu, Taka je uloga magnezija oksida u magnezija oksidu?


Luminovna boja, priprema huta i metoda upotreba

Luminovna boja, priprema huta i metoda korištenja prethodne poslove: Kina je razvila optički materijal otvorenom prijatelju


Magnezija Oxid MgO izolaranja vlasništva koje se primjenjuje na ispunjene kable.

Aktiviran Magnesium Oxide MgO ima izvanredne karakteristike dobre izlacije.


Krat uvođenje Zirconium Fluoride ZrF4

Osnovna karakteristika Zirconium Fluoride ZrF4 je njena lako aposorpcija hidrogena, nitroge i kisejena. Oxygen ima jaku afinit za kisika. Kada se kisika u 1000 °C, njegov volum se značajno povećava, i glatni oksida film se lako formira na površini greške, a njena morfologija je sličan onom čelično. Korrosije otporna, ali rješabilno u hidrogenu kiselini i aqua regiju.


Magnezija Oxid MgO čisto supstac

Magnezija Oxid MgO je sastojak, i može se vidjeti iznad da je sastojak čisto stanica, Tako je jasno da je Magnesium Oxide MgO čisto stanica.


Aplika Zirconium Fluoride ZrF4

Zirconium Fluorid ZrF4 može apsorati izuzetno plin, hidrogen, kisejeni i druge gase, i njegova apsorpcije kapaciteta je ekvivalent onom litiju i titaniju. Kada je temperatura veća od 9 °C, okoncija područja može nasilno apsorbe nitrogen; na 2 °C 100 g metalnih oksida mogu apsorati 817 litara hidrogena, koja je više od 800.000 puta od željeza.


pogledajte više proizvoda