за нас

Liche opto co., ltd. се намира в shijiazhuang-красив център за движение, на 260 км от пекин, на 330 км от тиендзин и на 25 км от летище shijiazhuang, с пет скоростни пътища-пекин-хонг конг-макао автострада, шидизхуанг-хуангхуа автострада, шитай автострада, кингдао-инчуан автострада, пекин-кунминг автострада, минаваща през удобен транспорт. Нашата компания започна в неорганична сол химическа промишленост в предварителния период. В момента нашата компания се състои от три независими юридически лица и 5 бизнес отдели, включително отдел за предприятие, отдел за неорганична сол, отдел за органика, отдел за търговия и отдел за опасни статии. Има повече от 1000 служители, включително над 200 професионални техници. През 2009 г. приходите от операцията надвишават 500 милиона rmb. Сега нашата компания се занимава с научноизследователска и развойна дейност, производство и износ на неорганични солени продукти и се нарежда на първо място в научноизследователската и развойна дейност и производството на специални неорганични солени продукти. Нашите основни продукти включват флуориди, редки земни флуориди, неорганични оксиди, нитрати, карбонати, фосфати и флуоресцентни прахове, а също така продаваме различни органични вещества. Освен това нашата компания притежава професионален екип за изследване на неорганична сол и предприятие за внос и износ и е предприятие за химическа промишленост, интегриращо производство, доставка, маркетинг, научни изследвания, промишленост и търговия и се занимават с управление на продуктите, управление на търговията и управление на капитала. По силата на непрекъснатото развитие и професионализъм, нашата компания получи разрешения за износ и квалификации за продажба и износ на опасни химикали, клас ii и клас iii прекурсор химикали, издадени от държавната администрация по безопасност на работата, Министерството на търговията и министерството на опазването на околната среда през 2010 г., за да се погрижат за нуждите на международния пазар и стана първият износител на опасни химикали и прекурсорни химикали в хебей. В принципа на „ внимателно обслужване, качество на първо място, научно развитие “, ние се стремим да изградим вековно предприятие, да извършим управление на качеството в строго съответствие със системата за управление на качеството на iso, ускоряване на развитието и създаване на пълна система за осигуряване на качеството. Междувременно нашата компания се стреми да се превърне в pacesetter в неорганичната солна химическа промишленост по силата на първокласно оборудване, висококачествено качество, отлично следпродажбено обслужване и силни конкурентни предимства.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

За натриев флуорид naf продукти

Натриевият флуорид naf продукти не са флуор. От химическа гледна точка флуорът няма електрони, докато флуорът в натриевия флуорид naf продукти е придобил електрон от натрий, така че окислението се намалява.


Въведение в използването на натриев флуорид naf материал

Натриевият флуорид naf материал се използва главно в производството на хартия, пречистване на вода, емайл, боядисване, дъбене, строителни материали, селско стопанство и други индустрии.


Въвеждане на магнезиев оксид mgo в областта на неорганичната сол магнезий нови материали

През последните години терминът неорганична сол магнезий нови материали е на горещо търсене няколко пъти. Групите на неорганични солени магнезиеви нови материали са главно съединения на магнезиев оксид mgo, магнезиев карбонат, магнезиев сулфат, магнезиев хидроксид и магнезиеви продукти.


Светлинна боя, подготовка на мастило и начин на използване

Светлинна боя, подготовка на мастило и начин на използване previous post: китай е разработила оптичен материал за покритие next post: няма


Подготовка на калциев оксид cao

Калциевият оксид цао има други имена като: нежелана вар, изгоряла вар, печена вар.


Предпазни мерки при използване на калциев оксид cao

Ако калциевият оксид цао е изложен на въздуха дълго време, той ще абсорбира въглероден диоксид и ще го превърне в прахообразен калциев карбонат, който не може да постигне ефекта от дезинфекция на езерце.


Калциевият оксид cao може да се използва в множество индустрии

Калциевият оксид cao е основната съставка, използвана в производството на цимент. Това е широко достъпна и достъпна база. Преди да се използва, повече от половината от световното производство на негасена вар се преобразува в водороден калциев оксид cao. Използвайте нежната вар за пречистване на питейната вода.


Ефекти и употреби на калциев оксид cao

Калциев оксид цао псевдоним нежелана вар, химичният му символ е цао. Физичните свойства изглежда са бели частици, нечистите са сиво-бели, светло жълти или тъмносиви, когато съдържат отломки, главно използвани за обезвлажняване и могат да се използват за стомана, пестициди, влагозащитени изсушители, кожени препарати и дехидратация на алкохол и т. н.


Виж повече